Switch to FCC mode in Europe, and fly miles instead of just 300 meters with P3SE

Joined
Dec 15, 2018
Messages
13
Likes
3
Age
38
Location
Netherlands
Yes i have tried the new mod 3.1.46. Looks great i flew the first time 1km and rth works. It was foggy and the bird became whet. For Maps you will need a internet connection. The first takeoff is always excited. You never know if of Works. But al credits goes to the person wou make the mod.
 
Likes: antonh
Joined
Dec 15, 2018
Messages
13
Likes
3
Age
38
Location
Netherlands
Yesterday i flew the Phantom about 1.5km. I got one time a compas error when i turned back. And sometime the fpv was laggy. But i think that was my fault i aim the remote not good.
Vincent
 
Joined
Dec 30, 2018
Messages
19
Likes
1
Age
32
dear all, first post here... as already written by someone some post ago... with apk 3.1.18 it seems that maps are not loading... (only chinese maps is full) is there a workaround?? anyone else tried the latest version of this app?? it is safe to use?? keep me informed!!
 
Joined
Oct 9, 2018
Messages
27
Likes
5
Age
31
Ok i will try!! Is it safe to use this modded version? Im new here.. I dont want to loose my toy installing a modied version of app :)
Well I'm quite new here as well but the modded apps have been used here for a long time so I'm not worried.
 
Joined
Jun 4, 2017
Messages
426
Likes
203
Location
Europe
Ok i will try!! Is it safe to use this modded version? Im new here.. I dont want to loose my toy installing a modied version of app :)
Well ... the modified apps are mainly made by Russians programmers. You could imagine that these programmers lets all drones fly to their ultimate homepoint (Russia) at a certain moment.

Some people call it a 'fly-away' but some also a 'coming home'. :cool:
 
Joined
Dec 30, 2018
Messages
19
Likes
1
Age
32
Well ... the modified apps are mainly made by Russians programmers. You could imagine that these programmers lets all drones fly to their ultimate homepoint (Russia) at a certain moment.

Some people call it a 'fly-away' but some also a 'coming home'. :cool:
A Russian trip could be interesting :)
 
Joined
Jan 21, 2018
Messages
19
Likes
5
Age
39
I have Google Pixel 3xl running android 9 (pie). The modded app version 3.1.34 does not seem to work on this phone, although it works on my older HTC10. I installed and loaded modded version 3.1.46 today. It runs fine but it will not allow me to open the UI for Phantom 3SE. I can connect to the RC WiFi network but in the app (3.1.46) when I select Phantom 3SE, it still just says "How to Connect" where it should say "Camera".
Anyone else experiencing the same issue?

EDIT: This has been solved by turning OFF mobile data on the android device. Thanks yo antonh for the suggestion.
 
Last edited:
Joined
Oct 9, 2018
Messages
27
Likes
5
Age
31
I have Google Pixel 3xl running android 9 (pie). The modded app version 3.1.34 does not seem to work on this phone, although it works on my older HTC10. I installed and loaded modded version 3.1.46 today. It runs fine but it will not allow me to open the UI for Phantom 3SE. I can connect to the RC WiFi network but in the app (3.1.46) when I select Phantom 3SE, it still just says "How to Connect" where it should say "Camera".
Anyone else experiencing the same issue?
I'm using another phone with Android 9 and 3.1.46 is working. I have to disable mobile data though, have you tried that?
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
4
Likes
0
Age
34
Modded 3.1.46, working great :)
Hi, for switching to fcc mode on my p3adv I must follow the instructions in the first post of this thread like for 3.1.8 version, or I must only install this modded 3.1.46 without any other trick like fake gps?
My drone fw is 1.5.30+ and rc fw is 1.9.2, and on the stock dji go app taken from playstore (android phone of course) I can only wiev channels from 13 to 20.

Thank you.
 
Joined
Jan 13, 2019
Messages
87
Likes
18
Age
55
Location
Limburg, The Netherlands.
I just installed 3.1.18 mod and on startup i get asked to update Fly Safe Basic Fly safe database which is 3mb. Is it ok to update this?
 
Joined
Oct 9, 2018
Messages
27
Likes
5
Age
31
Hi, for switching to fcc mode on my p3adv I must follow the instructions in the first post of this thread like for 3.1.8 version, or I must only install this modded 3.1.46 without any other trick like fake gps?
My drone fw is 1.5.30+ and rc fw is 1.9.2, and on the stock dji go app taken from playstore (android phone of course) I can only wiev channels from 13 to 20.

Thank you.
Sorry but I don't know if it works on the advanced model, this part of the forum is for the SE. Isn't your model using Lightbridge as communication? If not, then yes the app is enough, you don't need any other steps.
 

Forum statistics

Threads
132,338
Messages
1,371,803
Members
96,625
Latest member
P3PUSER1928