Joined
Jan 20, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
31
HELP!!! I have a couple big problems

I accidentally clipped a wire when installing an Argtek range extender.. I have managed to get it functional, but I need help finding a more permanent fix. (picture should clarify issue)

I also have heard that the P3S will only work well with a 2.4ghz antenna, and the one that came with the ARGtek is 5.8Ghz... Does anyone know if this is accurate?

1. Does anyone know what the male connector piece is called/where I can buy one?
2. The ARGtek middle antenna is 5.8Ghz, should I put effort into changing the antenna?
IMG_1372.JPG


I accidentally clipped the orange wire, but have managed to make a shoddy connection that seems to be working.. (this is not my controller; I did not want to risk disconnecting my temporary fix)

3. WHAT IS THE FUNCTION OF THS CONNECTION? - I assumed it transmits power to the remote because it seems to come from the battery.. For now, the controller seems to be working
....I do not want to try and splice all 4 individual wires and try to reconnect the male "plug," or whatever it's called, that is plugged in right now... I would feel more comfortable doing that with a new one, if I know where to get one.

PLEASE HELP!!!
ANY advice would be greatly appreciated!!
Thanks!
 
Joined
Dec 8, 2016
Messages
666
Reaction score
207
Location
Nova Scotia , Canada
P3S uses two 2.4 ghz for the video signal --- two internal antennae , and one 5.8 ghz external antennae for AC control , need all three ARGTEK antennae installed .
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
31
Thanks for the reply; that's what I have installed, so I guess my issues are coming from something else
]
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
31
Ok, thanks! I'm happy to have an idea of what's going on now. Gimbal knob still works, so I guess I'm ok for now... I would like to replace just that little plastic piece so I could splice the wires and have a more secure connection. But my problem seems to be just wifi interference (hopefully). I will take it outside of urban areas this weekend if I have time.. Will try to update ASAP.

Thanks again!
-Thomas


Sent from my iPhone using PhantomPilots
 
Joined
Jan 20, 2017
Messages
7
Reaction score
0
Age
31
Yes it is charging just fine, but I think I managed to connect the broken wire... I would definitely like a permanent fix though. Hunch responded saying it was the gimbal knob control, and that is also working just fine.


Sent from my iPhone using PhantomPilots
 

New Threads

Forum statistics

Threads
134,995
Messages
1,396,694
Members
98,377
Latest member
juniorambiel