Fixing flash in DM365 chip within Ph3 Pro gimbal

Joined
Apr 16, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Age
31
Err.. you've loaded `uImage` to memory (RAM) at 0x80008000.
Then you've overwritten that (in RAM) with `uImage_recovery`.
And then you tried to load and boot kernel from the NAND (which you did not modified at all).

You seem to be missing NAND write commands.
Sorry, i have low skills on programing. I'm about 1 day reading all the related content on Github and trying to do it right but no success yet. Try it again with nand write comands but still no success
Captura de tela 2023-02-07 104225.jpg
 
Joined
Jun 30, 2016
Messages
1,471
Reaction score
649
Location
PL
i have low skills on programing
"programming" is a term typically reserved for writing programs. It has nothing to do with using already made tools to perform an action.

Try asking yourself what actions you want to perform, and then finding commands for those actions.
 
Joined
Apr 16, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Age
31
"programming" is a term typically reserved for writing programs. It has nothing to do with using already made tools to perform an action.

Try asking yourself what actions you want to perform, and then finding commands for those actions.
Sorry for the used term. English is not my native language.
I'm an hardware guy so i have several limitations understanding this kind of operations/structures (kernel, encryptions, partition etc) but i'm doing my best trying to larn a litle bit of this.
About asking myselft what actions i want, i really don't know because as i say a i dont know about this structures. This is why i posted here trying to find some help.
I'm very thankful for the informations that you already have put here.
If you guys can give me some tips maybe i can do progress on this and share my experience with the community.
 
Joined
Jun 30, 2016
Messages
1,471
Reaction score
649
Location
PL
My tutorial is here:

With the one from O-Gs, there shouldn't be much issue.

Just read everything carefully - especially the part about flashing rootfs.

In none of the tutorials there is the `boot` command used. But you seem to insist on using it. How did you come up with that?
 
Joined
Apr 16, 2019
Messages
10
Reaction score
0
Age
31
My tutorial is here:

With the one from O-Gs, there shouldn't be much issue.

Just read everything carefully - especially the part about flashing rootfs.

In none of the tutorials there is the `boot` command used. But you seem to insist on using it. How did you come up with that?
as the board is not booting on turning it on i simply tried it :sweatsmile:
I will read it again more carefully thanks
 

Members online

Forum statistics

Threads
142,473
Messages
1,462,614
Members
104,292
Latest member
chrismfr