Point of Interest Not Working

Joined
Jan 12, 2014
Messages
397
Reaction score
77
Location
Virginia, USA
I've been away for a little while, travelling with a video crew in South America, and couldn't take my Phantom 3 Pro.
I'm trying to set up a POI flight, and am set up for "Enable Multi Mode".
I'm following a video tutorial from a couple years ago, and am finding that switch to "F" mode is not triggering the menus to pop up and prompt me through.
Did DJI change the process .... or worse, did they eliminate this function?
Thanks for any help.
So glad to be back with you, too!
 
Joined
Aug 15, 2016
Messages
3,591
Reaction score
1,539
Age
40
To be honest.. I only use litchi for missions... Its more reliable and you don't have to fly the route you want first, with litchi you tell it where to go on the map and it does it. May be worth spending a few quid getting that
 

msinger

Approved Vendor
Joined
Oct 30, 2014
Messages
31,443
Reaction score
10,536
Location
Harrisburg, PA (US)
Website
PhantomHelp.com
DJI-GO-IOC-Menu-P4.jpg
 
  • Like
Reactions: bobomet

msinger

Approved Vendor
Joined
Oct 30, 2014
Messages
31,443
Reaction score
10,536
Location
Harrisburg, PA (US)
Website
PhantomHelp.com
Joined
Jan 12, 2014
Messages
397
Reaction score
77
Location
Virginia, USA
We finally got some favorable weather, so I thought I'd try a POI shoot. I got my engines started, took off to a height of 12 meters overhead. I set my RC, and I did get the screens you showed here.
I selected POI, and thought it would step me through the setup.
But I kept getting an alert saying something about the rotation/orbit range being 5-500 meters, and I could not figure out how to set the circle to the 10 meters I wanted.
I definitely missed something.
Please help if you can!
Thanks!
 
Joined
Dec 8, 2016
Messages
684
Reaction score
231
Location
Nova Scotia , Canada
simply pull right stick back , moves your phantom back from the center point of the POI , increasing radius , numbers will go from red to blue , I think 5m is the smallest allowed by the app , orbit rotation will show as a slider , always starts to the right , sliding right increases orbit speed , slide to left slows and changes to left direction , then increases speed to the left , DO NOT MOVE SLIDER RAPIDLY FROM RIGHT TO LEFT , causes problems
 
Joined
Aug 16, 2016
Messages
177
Reaction score
39
Age
71
To be honest.. I only use litchi for missions... Its more reliable and you don't have to fly the route you want first, with litchi you tell it where to go on the map and it does it. May be worth spending a few quid getting that
I have a P3 Pro that will not connect to Litchi (no problem doing so with my P3 S).
Ever had this problem?
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
140,603
Messages
1,449,237
Members
102,409
Latest member
TrapGodYuhDig