Joined
May 13, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Age
50
I have a P2 vision. I have flew the heli several times with no problems. I recently wanted to add a camera for remote FPV. I connected the camera power to my NAVA unit and it was working just fine. When I put everything together again it started this beeping sound and no other lights . No camera etc. See video attached.

I have tried to disconnect all esc. no success. new battery no success.


Any help would be appreciated.

I'm thinking I have ruined my nava unit.
 
Joined
Apr 10, 2014
Messages
2,276
Reaction score
1,250
Age
48
Location
Sarasota, FL. USA!
Hello,
Can you post some DETAILED pictures of all your naza connections?

This will help us, to better help you!


J Dot
:cool:
 
Joined
May 13, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Age
50
J Dot thank you for the reply. Please see attached pictures.
 

Attachments

  • 20170514_151304.jpg
    20170514_151304.jpg
    1.1 MB · Views: 255
  • 20170514_151310.jpg
    20170514_151310.jpg
    1.3 MB · Views: 252
  • 20170514_151318.jpg
    20170514_151318.jpg
    1.1 MB · Views: 267
Joined
Apr 10, 2014
Messages
2,276
Reaction score
1,250
Age
48
Location
Sarasota, FL. USA!
Hello again,
IMG_0889.JPG


And if you can take a few of the other connections on the phantom mainboard!
Thanks
J Dot
:cool:
 
Joined
May 13, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Age
50
J Dot ..please see attached.
 

Attachments

  • 20170514_153816.jpg
    20170514_153816.jpg
    1.2 MB · Views: 226
  • 20170514_153515.jpg
    20170514_153515.jpg
    937 KB · Views: 243
  • 20170514_153528.jpg
    20170514_153528.jpg
    1 MB · Views: 223
  • 20170514_153541.jpg
    20170514_153541.jpg
    1.1 MB · Views: 218
  • 20170514_153555.jpg
    20170514_153555.jpg
    1.2 MB · Views: 229
  • 20170514_153601.jpg
    20170514_153601.jpg
    1.1 MB · Views: 238
  • 20170514_153607.jpg
    20170514_153607.jpg
    1.4 MB · Views: 265
Joined
Apr 10, 2014
Messages
2,276
Reaction score
1,250
Age
48
Location
Sarasota, FL. USA!
Ok,
Pics all look good ( where does the grey can bus wire go? )
Also, 1 at a time, take each connector out of naza, inspect pins inside ( make sure none got bent, or no foreign debris, is stuck in there, bridging 2 pins. )

If all that looks good,
What Pc stuff have you done? Have you tried recalibrating everything? Or trying to reload firmware? Please let me know?

J Dot
:cool:
 
Joined
May 13, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Age
50
Just took plugs out..no debris, no pins are bent.
The grey cable is the antenna I believe.

When I connect the P2 to my computer using a usb cable ( I tried 3) the P2 is not recognized by the computer.

I can not perform any upgrades.
 
Joined
Apr 10, 2014
Messages
2,276
Reaction score
1,250
Age
48
Location
Sarasota, FL. USA!
Ok,
Sounds like you need to do a HARD RESET,
First we will need a tool. ( a jumper wire )
Do you have this or similar?

Can be like this as well

If you have this style, we only need the WHITE wire, cut the other 2 out.( remove black and red wires. )

To perform a HARD RESET,
You have to trick the naza, into thinking it is a new unit, and unformatted.
So when you do this, the naza will read firmware 0.00.00.
Once there, you can load the firmware from there.
So
Once jumper is established, like this




Ok now we have jumped the com port of F1, to the com port of F2.
Now with bird hooked to Pc assistant, turn on bird, should automatically go to upgrade firmware screen, install latest firmware from there, once installed, turn off bird, UNPLUG jumper, reassemble bird, hook to assistant again, this time do an advanced calibration, followed by a fresh compass cal. Let me know.
( if you don't remove jumper before turning back on, it will revert to 0.00.00 again, and you must start over )

Also if you decide to make a makeshift jumper wire, BE SURE NOT TO SHORT OUT ANY OTHER PINS, AS YOU CAN RUIN THE NAZA ALL together.

Let me know, and good luck, I've done this several times, and is easy, please ask questions to me if you are not completely sure what to do. I'm always glad to help

J Dot
:cool:
 
Joined
May 13, 2017
Messages
5
Reaction score
0
Age
50
Hello

Sorry to get back this late. I have tried what you suggested with no success. I also receive the new NAZA unit and still have the same problem.
'I have uninstalled and reinstalled the driver for the DJI. I can connect to my controller/trasmittter but not the drone.

It is not recognized at all. Flash green when I first push the turn on then beeps.

Could it be the main board? I have tested to see if I get power on it with a multi meter and I do get power to each of the esc and motors.

Should I check somewhere else?

Would you be available maybe over Google Hangout?

All help is greatly appreciated.
 
Joined
Apr 10, 2014
Messages
2,276
Reaction score
1,250
Age
48
Location
Sarasota, FL. USA!
IMG_0894.JPG

Try to switch the 2 antenna wires. Other than that I'm not sure?
Let me know?

J Dot
:cool:
 
Joined
Oct 31, 2014
Messages
2,154
Reaction score
402
Age
50
Location
Manchester UK
A while back I did a CSC on purpose on a P2 that was built solely for learning to fly manually.
It came down from 400ft upside down and hit the ground hard.
When I powered it on it did exactly what your video shows. My guess, as the Naza was ripped from the main board, is that the main board was damaged.
I tested the Naza on another P2 and it was fine.
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
139,786
Messages
1,441,914
Members
101,515
Latest member
rolandtakeshi