Standard New Camera weak signal error code

Joined
Oct 19, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Age
37
Recently installed new camera on phantom 3 standard. No issues with connectivity before this swap. Camera motor was messed up on old but thats it. Now I'm getting a weak signal error on top of the screen. I can control gimble motors but cannot get image on phone or tablet. Thinking maybe camera needs to be updated but not sure. Also under settings in DJI app I cant see camera settings.
 
Joined
Apr 22, 2016
Messages
385
Reaction score
91
Location
South Eastern Michigan
Is this a brand new camera you put on it or did you replace parts on the old one? I've had "no image transmission signal" on mine for weeks and no one here has been able to help me. I have a P3 professional, but it sounds like we have the same problem.

Check your cable connections. Sometimes just disconnecting and re-connecting fixes it. So I've heard!
 
Joined
Oct 19, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Age
37
Is this a brand new camera you put on it or did you replace parts on the old one? I've had "no image transmission signal" on mine for weeks and no one here has been able to help me. I have a P3 professional, but it sounds like we have the same problem.

Check your cable connections. Sometimes just disconnecting and re-connecting fixes it. So I've heard!
 
Joined
Oct 19, 2016
Messages
3
Reaction score
0
Age
37
Mine just says weak signal with no picture on tablet, also can't go into gimble settings. Yes it is a brand new camera. I fixed the old one a few times but it just wouldnt work right so I replaced it. I've seen a bunch of videos on you tube about no transmission but nothing on weak transmission signal. Your probably getting fast yellow flashing lights mine are slower
 
Joined
Apr 22, 2016
Messages
385
Reaction score
91
Location
South Eastern Michigan
I can also control my gimbal motors and fly around and even take video. I just don't have an image transmission signal so I don't see what I'm filming. I'm following this thread. If someone has an answer that helps you, it might help me as well. If I find how to fix mine, I'll also post here.
Good luck.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
135,781
Messages
1,404,702
Members
98,855
Latest member
johnvanlit