Litchi problems

Joined
Aug 15, 2016
Messages
3,589
Reaction score
1,536
Age
39
Tried to run DJI go on a new bush tablet, loads up fine (haven't flown with it yet) and then loaded up litchi. I can access all the menus but with a blank screen.

I tried so many things such as
*use wifi at home
*use two phones as a hot spot
*made sure DJI go was clear on the casch files
*closed DJI go, rebooted the tablet and launched litchi
*made sure DJI go was never the main app to start when drone and controller all plugged in and ready to go

This has really stumped me. Anyone else know how to get this app running?
1483470743609.jpg


Neon Euc
 
Joined
Dec 7, 2016
Messages
178
Reaction score
61
Age
60
Location
Sterling VA
Maybe the DJI server is offline for the moment. How long have you been trying? Hope you get it going soon.
 
  • Like
Reactions: Neon Euc
Joined
Aug 15, 2016
Messages
3,589
Reaction score
1,536
Age
39
Maybe the DJI server is offline for the moment. How long have you been trying? Hope you get it going soon.
Thanks T. I tried it about 2 hours ago. Will try again later on

Neon Euc
 
Joined
Aug 15, 2016
Messages
3,589
Reaction score
1,536
Age
39
I have both apps on my phone and it works fine, still can't work it out lol

Neon Euc
 
Joined
Jun 11, 2016
Messages
3,510
Reaction score
1,983
Location
Northwest USA
You said you cleared the cache but did you clear the data as well they are two different things clear the data reboot the device open the app that you want to use if you get a choice to always use that app or just once pick just once

The Nether world
 
  • Like
Reactions: Neon Euc
Joined
Aug 15, 2016
Messages
3,589
Reaction score
1,536
Age
39
You said you cleared the cache but did you clear the data as well they are two different things clear the data reboot the device open the app that you want to use if you get a choice to always use that app or just once pick just once

The Nether world
I made sure all files was deleted too but will try again today. Might be a DJI server problem

Neon Euc
 
Joined
Jun 11, 2016
Messages
3,510
Reaction score
1,983
Location
Northwest USA
I made sure all files was deleted too but will try again today. Might be a DJI server problem

Neon Euc
Ok, possibly it is a permissions issue. Go into tablet settings/apps/DJO go: permissions(allow all)
 
Joined
Feb 17, 2016
Messages
626
Reaction score
251
Age
23
I get the same message .I tried a litchi mission for the 1st time yesterday . initially the app wouldn't conect to the AC then it kept crashing .l almost gave up after the 5th go then it worked .This is on an s tab 8.4
How do you "clear the data ".
 
Joined
Jun 11, 2016
Messages
3,510
Reaction score
1,983
Location
Northwest USA
Apps/DJI go/storage/data
 
Joined
Nov 24, 2016
Messages
434
Reaction score
110
Age
29
Maybe try deleting the app and re-install it. Maybe something got messed up or a file got corrupted during the initial install
 
Joined
Feb 17, 2016
Messages
626
Reaction score
251
Age
23
Yes I have done that also my son removed every unnessisary app since I only use the s tab for flying .
As yet I haven't re tried it to see if the problem is gone .
Wind go away !
 
Joined
Jun 11, 2016
Messages
3,510
Reaction score
1,983
Location
Northwest USA
Wind here too. (holds controller dejectedly in doorway) And 25 degrees f......
 
Joined
Feb 17, 2016
Messages
626
Reaction score
251
Age
23
43 Deg C here but different hemispher We have to be very carefull not to start a fire . Punishment hung drawn and quartered then burned at the stake (but only on a low fire risk day )
 

New Threads

Forum statistics

Threads
135,768
Messages
1,404,564
Members
98,847
Latest member
Acecom