Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

video signal interference on FPV

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by spitfire44, Sep 26, 2015.

  1. spitfire44

    Joined:
    Apr 4, 2014
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Running the P2 with a H33D (with Hero4). TX/RX is a R5800X. I am getting what appears to be a rolling bar or signal from top to bottom when the P2 is sitting still and motors not running. I occasionally get some signal break up. I haven't run the motors indoors as yet to see if the issue is present then too. Any thoughts on this before I replace the TX/RX system? Can there be a bad connection for example? If there is any info someone needs to help decipher the problem, let me know.

    thanks in advance,

    Eric
     
  2. Discoverydave

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    66
    Likes Received:
    16
    Location:
    Tucson
    I had the same problem. For me it was the ribbon cable connection from the gimbal to the usb plug for the gopro. It was broke at the usb plug inside the sheathing. I replaced and it went away. connection.jpg
     
Loading...
Similar Threads - video signal interference Forum Date
Losing video signal within 10 feet, "strong interference" when I think there isn't Phantom 4 Discussion Aug 12, 2016
Standard P3S Weak/Lost Video Signal Phantom 3 Help Jul 15, 2017
VIDEO SIGNAL Phantom 4 Discussion Jul 5, 2017
I need help! Why is my FPV video signal so bad? FPV (First Person View) Jun 20, 2017
P3P loses video feed. Not signal related. Pro/Adv Discussion Jun 19, 2017