Phantom 3 limp gimbal no fpv even after board replacement

Joined
Jun 17, 2019
Messages
146
Reaction score
45
Location
Wisconsin
So after my P3 ADV hit a tree and broke up the gimbal i replaced the ribbon cable and one of the arms but gimbal was limp and no fpv so eventually i bought a new gimbal main-board and replaced the old one but still no change, it just blinks green fast and takes along time to shut down which i have been told means amberalla isn't booting? I don't know if i got sent a bad board or is there some thing else wrong. The ribbon cable was genuine DJI also. All the grey cables seem good so i really don't know what to do it's getting frustrating any help would be appreciated.
 

KachemakDiver

Premium Pilot
Joined
May 15, 2019
Messages
1,168
Reaction score
795
Age
59
Location
Homer,Alaska
i bought a new gimbal main-board and replaced the old one but still no change, it just blinks green fast and takes along time to shut down which i have been told means amberalla isn't booting?
Where did you buy the gimbal board? Can you return it? I know of a source that has P3A gimbal boards that is very reliable on eBay.
 
Joined
Jun 17, 2019
Messages
146
Reaction score
45
Location
Wisconsin
Where did you buy the gimbal board? Can you return it? I know of a source that has P3A gimbal boards that is very reliable on eBay.
It was oemgpsnav on ebay i can return but how can i be sure it's bad and i don't have some other problem?
 

KachemakDiver

Premium Pilot
Joined
May 15, 2019
Messages
1,168
Reaction score
795
Age
59
Location
Homer,Alaska
It was oemgpsnav on ebay i can return but how can i be sure it's bad and i don't have some other problem?
That is the seller I was referring to. When the light is blinking green, does it ever pause and then start blinking green again? Also, is there any red blinking in between the green blinking? One more question, does it recognize an sd card?
 
Joined
Jun 17, 2019
Messages
146
Reaction score
45
Location
Wisconsin
Also, is the camera still limp?
Yeah i thought it might be the same guy. The light does stop blinking green for a while and than starts again but i have only seen it blink red once and have never seen it do it again. It doesn't recognize an sd card and camera is still limp.
 

KachemakDiver

Premium Pilot
Joined
May 15, 2019
Messages
1,168
Reaction score
795
Age
59
Location
Homer,Alaska
Yeah i thought it might be the same guy. The light does stop blinking green for a while and than starts again but i have only seen it blink red once and have never seen it do it again. It doesn't recognize an sd card and camera is still limp.
Ok, I’m sure that the board is bad. Yes, Ambarella is not working. oemgpsnav is very reputable so I would send him a message through eBay explaining the problem.
 
  • Like
Reactions: quadrotor

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
141,326
Messages
1,454,878
Members
103,115
Latest member
danijel044