Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can you sign on?

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by hrosee, May 24, 2015.

  1. hrosee

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    121
    Likes Received:
    13
    I haven't changed a thing on my computer. I can sign in fine on the RC Assistant but using the same Username and Password I cannot sign in to the Phantom Assistant software.

    I went to the DJI web site and changed my password. RC Assistant sees the the password and lets me sign on but still can't sign on to the Phantom Assistant.

    Anyone else have this problem?

    Any ideas?
     
  2. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,686
    Likes Received:
    474
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Yes there is another thread on the same subject. But it is not requirement that you must login in order to use the assistant software so simply hit the cancel button and continue.
     
  3. hrosee

    Joined:
    Jul 30, 2014
    Messages:
    121
    Likes Received:
    13
Loading...
Similar Threads - sign Forum Date
What's the longest you've had no signal? Standard/4k Discussion Today at 12:57 AM
Loss of signal 100ft out Standard/4k Discussion Today at 12:09 AM
Signal Interference Between iPhone and Phantom Controls General Discussion Yesterday at 4:45 PM
Phantom 4 vs Phantom 4 Advanced Signal Quality Phantom 4 Discussion Yesterday at 3:13 PM
Loss signal rth General Discussion Thursday at 11:43 AM