Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Video: Gimbal Install - What did I do wrong here?

Discussion in 'Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal' started by shaunlaf, Oct 1, 2014.

  1. shaunlaf

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I've just installed my gimbal and when it tries to calibrate, this is what happens:

    http://youtu.be/Re7PUpqGSO8 (37 second video)

    Seems that it's hitting the plastic pin. Did I install this incorrectly?

    Thanks for your help.
     
  2. smallman28

    Joined:
    Sep 22, 2014
    Messages:
    168
    Likes Received:
    4
    That can indeed happen.
    I dont even use them.
    All I do is put a couple of cable ties very loosely through the front two mounting points,serves the same purpose which is to catch the gimbal if it comes detached.
    Hitting the back pin is a known "problem"
     
  3. shaunlaf

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    lol.. k, i had a feeling that was the case.. zip ties it is!

    Thanks smallman28...

    I love this forum.
     
Loading...
Similar Threads - Video Gimbal Install Forum Date
Video after taro T gimbal install Phantom 2 Discussion Sep 6, 2014
New P4P Gimbal Drift? (Video) Phantom 4 Pro Discussion Dec 30, 2017
Phantom 3 Pro No Video feed after crash and it's not the gimbal Pro/Adv Discussion Nov 20, 2017
New P4P, jumping gimbal error?! (Video) Phantom 4 Pro Discussion Oct 30, 2017
Help! No video signal and gimbal pan Phantom 4 Help Oct 24, 2017