Problem connecting Phantom 3 SE 4K to wifi device

Joined
Oct 15, 2021
Messages
3
Reaction score
0
Age
62
Thank you in advance for any help!

I have a Phantom 3 SE 4K that I haven't flown in at least a year.
I'm using DJI GO Android, last updated 9/21/2020.
The app is asking to connect on wifi via a QR code or a password.
This is the first time I recall ever needing to do that.
I've entered every code I can find on the drone that has a QR code next to it, but none will connect.

Any thoughts on what the problem is or solutions for connecting?

Also, in perhaps a related issue, the camera hard drive is not connecting to my laptop via a USB cable.
In the past I've just needed to turn on the drone and connect via USB to load the hard drive.

Thanks again!
 

Oso

Premium Pilot
Joined
May 19, 2015
Messages
4,880
Reaction score
3,997
Location
Western US
Thank you in advance for any help!

I have a Phantom 3 SE 4K that I haven't flown in at least a year.
I'm using DJI GO Android, last updated 9/21/2020.
The app is asking to connect on wifi via a QR code or a password.
This is the first time I recall ever needing to do that.
I've entered every code I can find on the drone that has a QR code next to it, but none will connect.

Any thoughts on what the problem is or solutions for connecting?

Also, in perhaps a related issue, the camera hard drive is not connecting to my laptop via a USB cable.
In the past I've just needed to turn on the drone and connect via USB to load the hard drive.

Thanks again!
Welcome to the forum!

Have you already tried the default password 12341234 or tried resetting the Wi-Fi password to that default?

P3S /P3SE:
If you want to reset Wi-Fi, turn on the remote controller and then turn the gimbal dial to the far right, toggle the S2 switch back and forth for at least three times. You will hear a beep if it reset successfully. The default password is 12341234.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: brigerdrones
Joined
Oct 15, 2021
Messages
3
Reaction score
0
Age
62
Welcome to the forum!

Have you already tried the default password 12341234 or tried resetting the Wi-Fi password to that default?

P3S /P3SE:
If you want to reset Wi-Fi, turn on the remote controller and then turn the gimbal dial to the far right, toggle the S2 switch back and forth for at least three times. You will hear a beep if it reset successfully. The default password is 12341234.
Thanks, Oso! I will try that. :)
 
Joined
Oct 15, 2021
Messages
3
Reaction score
0
Age
62
I reset the Wi-Fi. Still can't connect.

I'm going to try it again later with a different device.

Thanks again for your help.
 
Joined
Jul 11, 2017
Messages
93
Reaction score
28
Age
59
Location
Livermore, California, USA
Welcome to the forum!

Have you already tried the default password 12341234 or tried resetting the Wi-Fi password to that default?

P3S /P3SE:
If you want to reset Wi-Fi, turn on the remote controller and then turn the gimbal dial to the far right, toggle the S2 switch back and forth for at least three times. You will hear a beep if it reset successfully. The default password is 12341234.

Welcome to the forum!

Have you already tried the default password 12341234 or tried resetting the Wi-Fi password to that default?

P3S /P3SE:
If you want to reset Wi-Fi, turn on the remote controller and then turn the gimbal dial to the far right, toggle the S2 switch back and forth for at least three times. You will hear a beep if it reset successfully. The default password is 12341234.
Thank_you_for_your_service_2_16_inches_web_470x.jpg
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
141,292
Messages
1,454,656
Members
103,096
Latest member
Eagle928