No Signal/Disconnected with Nexus 6 MM

Joined
Dec 22, 2015
Messages
31
Reaction score
3
Age
42
Hey guys,
I can't connect to the drone running Android 6 (Marshmallow) to my P3S.
Connecting to the remote WiFi works without any problems, but the app shows me either No Signal or Disconnected.

Strange thing is, that if I hold my finger on the screen and drag it up/down, the camera is moving up and down, so there's some kind of connection.

I tried many combinations, did some trial and error, but nothing helped. I've tested different factory images and custom made ROMs, on tht Nexus 6, Nexus 4 and an iPhone.
Here's what I've found:

- Nexus 6 with Marshmallow: not working
- Nexus 6 with any Lollipop version: everything worked 100%
- Nexus 4 with any operating system: everything worked 100%
- iPhone 5s with IOS 9.2: everything worked 100%

I've sent an email to DJI, and they told me:

Normally this happened in the 1st time after firmware upgrade.

Well this is not the case, since it works with other devices but the N6.

Anyone else having this issue? Am I the only one having the Nexus6+Marshmallow+P3S issue?
 
Joined
Dec 22, 2015
Messages
31
Reaction score
3
Age
42
It won't help. Already tried that.
I don't think that is a pairing issues, since it's working with the same phone, but running on other OS.
 
Joined
Oct 9, 2015
Messages
234
Reaction score
66
Location
Long Island, New York
I misread your original post, my bad. It seems like nexus 6 w marshmallow has always caused problems according to the similar threads.
 
  • Like
Reactions: Zsolt

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
141,474
Messages
1,455,957
Members
103,259
Latest member
matheus moura da silva