DJI GO App issue

Joined
Apr 7, 2019
Messages
64
Reaction score
3
Age
30
Hello guys. I have a issue with my phantom 3 ADV. The remote link perfect , the tilt from camera work fine, the motors arm great, but in DJI GO APP show me only the Inspire model and I cant choose phantom 3. Any ideas?

 
Joined
Jul 3, 2019
Messages
13
Reaction score
6
Age
83
Have you tried swiping the screen either left or right?
 
Joined
Sep 6, 2018
Messages
1,176
Reaction score
674
Age
53
Location
Canada
Sounds like a USB issue. Try a different USB cable between the RC and your device. Some cables charge only and have no data connection which would cause this exact issue. If it's not a cable problem then the USB board on the RC may not be functioning.
 

ianzone

**P4**
Premium Pilot
Joined
May 22, 2016
Messages
6,078
Reaction score
3,757
Age
50
Location
EARTH.NZ
Do you have iPad to try,,another post here had trouble with android device,,is that a Samsung tab.
Unsure but on the box it mention iPad only ??,,dont have to wait a minute,,once it plugged in with USB it should conect....post called ..p3a cant conect to djigo
 
  • Like
Reactions: Lexuss
Joined
Feb 3, 2018
Messages
647
Reaction score
489
Age
56
Location
Albuquerque, New Mexico
Hello guys. I have a issue with my phantom 3 ADV. The remote link perfect , the tilt from camera work fine, the motors arm great, but in DJI GO APP show me only the Inspire model and I cant choose phantom 3. Any ideas?

Unfortunately, the super-low-resolution, mis-oriented vertical video is so crappy I can't even see the tablet's screen.

Fixes:

* Horizontal orientation
* Upload full resolution or AT LEAST 1080p (you might have to copy video off phone to PC and then upload to YouTube)

1582416965812.png


D
 
Joined
Oct 17, 2016
Messages
1
Reaction score
0
Hello guys. I have a issue with my phantom 3 ADV. The remote link perfect , the tilt from camera work fine, the motors arm great, but in DJI GO APP show me only the Inspire model and I cant choose phantom 3. Any ideas?

Sounds like failed usb on controller...I had this problem initially when my original controller packed in due to failed controller update!
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
137,763
Messages
1,423,491
Members
100,009
Latest member
seaman5705