Controller issue no satellite view

Joined
Oct 14, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Age
57
Hi, I want to map some way points but the map is a basic view, I want to use the satellite view so I can see where I need to set points, I click on the icon but won't show satellite view or hybrid
 
Joined
Oct 31, 2014
Messages
2,331
Reaction score
482
Age
52
Location
Manchester UK
Hi, I want to map some way points but the map is a basic view, I want to use the satellite view so I can see where I need to set points, I click on the icon but won't show satellite view or hybrid

You dont say what device you are using, if its a tablet it wont have any data plan so wont load satellite view, in which case you will need to be connected to a wifi point to do it.

Invest in Litchi, you can do all the waypoint planning on your PC and then send the completed flight down to your device

https:\\flylitchi.com

Why wont the link show as a hyperlink?
 
Joined
Oct 14, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Age
57
You dont say what device you are using, if its a tablet it wont have any data plan so wont load satellite view, in which case you will need to be connected to a wifi point to do it.

Invest in Litchi, you can do all the waypoint planning on your PC and then send the completed flight down to your device

https:\\flylitchi.com

Why wont the link show as a hyperlink?
Hi have the phantom Pro 4 v2.0 +
The controller has a built in screen
 

Droneted

Phantom 4 gimbal repair advice
Premium Pilot
Joined
Nov 23, 2015
Messages
2,146
Reaction score
613
Location
Clermont, Florida
Have you signed into Mapbox? You have to have an account to use it. It is free to use. You can download maps for off line use. On the opening screen click on the circle in the top corner that looks like a map. It is on the far right side of the 4 circles
 

LZJ

Joined
Sep 11, 2018
Messages
50
Reaction score
7
Age
64
Location
Juniper and Pinion Heaven
Have you signed into Mapbox? You have to have an account to use it. It is free to use. You can download maps for off line use. On the opening screen click on the circle in the top corner that looks like a map. It is on the far right side of the 4 circles
Can you go into a little more detail on this Ted? www.mapbox.com doesn't have any top corner circles that I can see??
 

Droneted

Phantom 4 gimbal repair advice
Premium Pilot
Joined
Nov 23, 2015
Messages
2,146
Reaction score
613
Location
Clermont, Florida
I am back. here is a shot of where it is. Turn on the Gl300 K and this is the top right side of the screen.
IMG_2642.jpg
 

Recent Posts

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
142,370
Messages
1,461,899
Members
104,172
Latest member
schoolnetindia