Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. KevMo Photog

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    1,467
    Likes Received:
    411
    I'm sure there is a thread on this. But I'm wondering if my P4 Tx will bind up with an Inspire 1 Ver. 2 bird? And is it pretty simple to set up? Will there be a bunch of settings changes to be made each time I switch to diff bird?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,579
    Likes Received:
    7,751
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    No. But, you could use your Inspire 1 remote controller with both your Inspire 1 and Phantom 4.

    You'll just need to rebind the remote controller after switching birds. The settings will remain as-is.
     
    KevMo Photog likes this.
  3. KevMo Photog

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    1,467
    Likes Received:
    411
    Sure appreciate the help on that. Hoping that might work but no prob. Just picked up an Osmo so I was hoping just to Inspire bird only and fly it with the P4 Tx.
     
Loading...
Similar Threads - Inspire Ver Forum Date
FOR SALE: Inspire 1 version D (SOLD) Classifieds Mar 5, 2016
Inspire 1 and P3 tandem flight! And near-miss, crisis averted!!! Photos and Video Feb 28, 2016
SOLD SOLD Inspire 1 D Version Classifieds Jan 30, 2016
Inspire 1 vs inspire 1 ver 2.0 General Discussion Dec 14, 2015
Phantom 3/Inspire 1 RC case/cover Pro/Adv Discussion Jul 18, 2015