Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Updating Home feature

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Alka, Dec 31, 2015.

  1. Alka

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    How do you actually update the home location. It seems that where ever I land and take off from is the new home location. Is this accurate.
    Al
     
  2. fordruid

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    493
    Likes Received:
    114
    Location:
    Wisconsin
    Should be, but is does say to check it on the screen
     
  3. Alka

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    1
    What happened to me today is I did a return to home and it landed in the spot where my daughter was practicing landing only 10 ft away from original take off spot. Getting braver I flew it over 700 ft away from me. Still not 100 percent confident with RTH>
    Al
     
  4. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,585
    Likes Received:
    7,752
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    GPS is not 100% accurate, so the landing spot could be a little bit off.
     
Loading...
Similar Threads - Updating Home feature Forum Date
Issues with Brand New Phantom 4 Pro and Linking to Controller after updating firmware on aircraft Phantom 4 Discussion Jul 31, 2017
How do i know Drone is done updating? Phantom 4 Pro Help Jul 29, 2017
I'm I missing anything by not updating firmware?? General Discussion Jul 21, 2017
P3 Firmware whats your reason for updating the firmware? (p1, p2, p3, p4, mavic, inspire, etc.) Firmware Jul 13, 2017
Updating extra batteries after initial firmware update Phantom 4 Discussion Jul 12, 2017