Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New P3PRO will not activate

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by keevan, Sep 15, 2016.

  1. keevan

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    New P3 pro repeatedly fails to activate, says "server back fail", contact dji.
     
  2. RedHotPoker

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    3,974
    Likes Received:
    1,371
    Location:
    Edmonton Alberta
    I don't know if some of these recent errors are being created by new firmware updates, but I have been hearing about previously unheard of ones, lately.
    That is certainly one I had never heard of before today.

    RedHotPoker
     
  3. ElGuapo

    Joined:
    Jul 18, 2016
    Messages:
    685
    Likes Received:
    205
    Location:
    Burbank, CA
    I am in the technology field, no internet connection will generate that error. I saw this once on a friend of mine's drone, he did not have internet connection thru his wifi enabled device.
    I tried to browse the internet from his house and no connection, so rebooted the modem and router the activation worked like a charm.
     
  4. keevan

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    48
    Likes Received:
    1
    Thanks for the comeback. My internet is by Bell turbo hub and not the best. I will try again later.
     
Loading...
Similar Threads - P3PRO activate Forum Date
Professional Can't open the app for p3pro Phantom 3 Help Aug 7, 2017
Selling P3Pro Pro/Adv Discussion Aug 1, 2017
P3Pro 4k gimble/camera Pro/Adv Discussion Jul 23, 2017
Blocky and glitchy video P3pro Pro/Adv Discussion Jul 22, 2017
Question P3pro w323 and remote 300a Pro/Adv Discussion Jul 22, 2017