DJI Pilot App

Joined
Aug 29, 2014
Messages
1,104
Reaction score
143
Age
42
Location
Lee. UK
Just clicked on to the pilot app to have another look round it for about the 50th time, and noticed a message that popped up on my iphone saying there was a new firmware update and i should update it. Went to the app store to check updates but it was not there as a update. It states on the home screen now version 1.0.3 is this the latest version of the app or not.
 
Joined
Apr 8, 2015
Messages
242
Reaction score
84
Age
38
Firmware update would not be for the version of the app, that would be for the copter.

My Android version was at 1.0.7, and it does show that there is an update available, i updated it and now the app won't load....
 
Joined
Apr 8, 2015
Messages
242
Reaction score
84
Age
38
Well, this sucks....
The app that was working perfectly on my tablet will now not open after the update. (Dell Venue 7840)
I installed the new version on my phone and it functions just fine....
 
Joined
Feb 3, 2015
Messages
3,858
Reaction score
1,149
Location
Long Island, NY
Well, this sucks....
The app that was working perfectly on my tablet will now not open after the update. (Dell Venue 7840)
I installed the new version on my phone and it functions just fine....
Uninstall/reinstall
 
Joined
Jan 3, 2015
Messages
527
Reaction score
207
Firmware update would not be for the version of the app, that would be for the copter.

My Android version was at 1.0.7, and it does show that there is an update available, i updated it and now the app won't load....
I believe 1.0.7 is the latest version. Have you tried wiping the tablet clean and re-installing? Sorry for your troubles... I had a similar experience and it drove me nuts
 
Joined
Jan 3, 2015
Messages
113
Reaction score
9
Age
85
Location
California
So...P3 is to use same ap as Inspire? Reckon I'm the last to know...
Surprised ap doesn't include P3 yet.
 
Joined
Mar 17, 2015
Messages
145
Reaction score
28
1.0.10 loaded fine on my Samsung TAB S fine... Oddly I have 1.0.09 on it before which loaded fine also.

Regs Chris
 
Joined
Apr 8, 2015
Messages
242
Reaction score
84
Age
38
So...P3 is to use same ap as Inspire? Reckon I'm the last to know...
Surprised ap doesn't include P3 yet.
Rumer is that the app will be updated to support both platforms, clock is ticking.
 
Joined
Apr 13, 2015
Messages
1,044
Reaction score
388
Location
Tim in San Diego
Android 5.1 came to my nexus 7 gen 2 this afternoon no problems, just did and update check on the pilot app and it's now 1.0.10, and seems to be running fine without the p3.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
134,126
Messages
1,388,139
Members
97,792
Latest member
timb12957