"Disconnected" to my P4P Using Litchi

Joined
Dec 6, 2018
Messages
55
Reaction score
10
Age
69
Thanks for your insights.

on the original topic- Uninstalling Litchi then reinstalling it solved the issue of the discconn
 
  • Like
Reactions: Phill2
Joined
May 15, 2020
Messages
36
Reaction score
20
Age
78
Location
Elk Grove, California
I'm glad you solved your problem. In the future try an email to [email protected] .They are in the UK, London I believe. They have always gotten back to me within 24 hours. I have to agree with user "modbuilder" when he says Litchi is "Rock Solid". I won't ever have a drone without it.

Take a look at Don Wiley's page here Litchi & other manuals here
 
Joined
Dec 6, 2018
Messages
55
Reaction score
10
Age
69
Thanks for all of the insights provided by people on this thread. Very knowledgeable and very generous with their time. Thank you.
 
Joined
Feb 25, 2020
Messages
21
Reaction score
3
Age
55
Location
South of France - Corsica island
Website
jpblcm.com
hello, I use Litchi for way points jobs and 360° panoramas. I did hundred with really no problems. Today, after an update, Litchi cannot connect the P4PV2+ anymore. I read a lot about this problem, but never in my case. I used to force quit all DJI apps before launching Litchi, I never need to plug-unplug the double usb cable on the remote controller... I really can't figure what is going wrong. I have the GL300K remote. Any idea ?
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
141,070
Messages
1,452,937
Members
102,889
Latest member
gmtandi