Connecting controller

Oso

Premium Pilot
Joined
May 19, 2015
Messages
4,832
Reaction score
3,891
Location
Western US
Last edited:
Joined
Dec 25, 2016
Messages
1,915
Reaction score
1,164
Location
Tucson, Arizona
The op didn’t specify which version he has. That’s why post three is there.
I think this is a similar thread with a possible issue because of the difference between the two.
 
  • Like
Reactions: Capt KO

Capt KO

Capt KO
Joined
Feb 13, 2019
Messages
2,401
Reaction score
2,025
Age
69
Location
IRB, Fl
Starz, good catch. I didn’t think it was possible that people would not know what version they have. But now I see that they can (not know).
 

Oso

Premium Pilot
Joined
May 19, 2015
Messages
4,832
Reaction score
3,891
Location
Western US
Last edited:
  • Like
Reactions: JoBe
Joined
Jan 2, 2017
Messages
6
Reaction score
2
Age
73
Thank you for your input. I was looking at buying a near new P4p+, just for the aircraft, as i have no need for the controller. I crashed a unit that was V.1,(good aircraft) so just wanted to replace it. I take it if the P4P+ is a V.2, then it wont work with a V.1 controller. Is this correct?
 

Oso

Premium Pilot
Joined
May 19, 2015
Messages
4,832
Reaction score
3,891
Location
Western US
  • Like
Reactions: JoBe

New Threads

Forum statistics

Threads
140,607
Messages
1,449,254
Members
102,410
Latest member
Droning Dave Iorwerth