Cannot arm Phantom 2 .

Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Try pushing both sticks in towards the bottom middle at the same time.
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
go into the assistant and check your stick directions. Under the r/c tab the should all read norm. Also try calibrating them while you're at it.
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Yup, now try calibrating your sticks. Essentially click start under the stick read outs and move the sticks around to the edge of their extents for about 30 secs. Then click finish. This video explains it better than I can.


Its on a mac but the method will be the same
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Any luck?
 
Joined
Jun 16, 2015
Messages
15
Reaction score
0
Age
29
Yes!! Now that arm , but the sticks up is very slow, and down Instead of stopping the engine it makes it stronger.

:( what is miss?
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Sorry im not sure i understand. When you push the left stick up it should indeed increase the power going to the rotors. That's how it flys up... Can you post a video?
 
Joined
Aug 27, 2014
Messages
1,993
Reaction score
676
Location
Westford, MA
sounds like a calibration error.
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Check the stick calibration again. Make sure you're moving this sticks to their full extent. Reversing the stick direction in the naza might help too. While you're at it id check that the phantom is moving in the correct directions for all the sticks... (hover and make sure the phantom moves as expected)
 
Joined
May 14, 2014
Messages
203
Reaction score
19
Age
27
Location
Devon
Haha! Glad to hear everything is resolved! Happy flying :-D
 
Joined
Oct 12, 2014
Messages
5,130
Reaction score
568
Location
Commerce Twp,MI
I read the Wiki, RTFM that old!!!
Once you calibrate the sticks on the RC controller you also have to do the same thing in the Phantoms software. You also mentioned that the RC controller is in MODE 1 and it should be in MODE 2. Also make sure all the sticks and X1 are the normal position and not in reverse (REV).
 

New Threads

Forum statistics

Threads
135,442
Messages
1,401,360
Members
98,656
Latest member
mrdroneman