Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Cables???

Discussion in 'Zenmuse H3-2D GoPro Gimbal' started by rustysd, Apr 1, 2014.

  1. rustysd

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Got zenmuse gimbal and there are no cables in box . This normal or an error by the vendor?
     
  2. Kevinski

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Is it the one for the Pantom 2, if so the wire is already on the Phantom.

    Thanks,

    Kev
     
  3. rustysd

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    I have the FC40. I bought the Zenmuse for the Phantom 2 - which exaplins why there were no cables in there.

    It's my understanding that all I need is the 8 pin cable - wire that down the leg - hook it up to the Gimbal - then I'm good to go because my FC40 has the Naza 2.

    We'll see after the cable arrives in the mail ...
     
  4. mcmax20

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Does the FC40 have the Zenmuse GCU? (gimbal control unit), it also comes with the phantom 2 and is needed to control the gimbal.
     
Loading...
Similar Threads - Cables Forum Date
Need P3 cables i.e. sd transfer, Nexus 7 to controller General Discussion Dec 25, 2017
3-ply ribbon cables? Phantom 4 Discussion Nov 7, 2017
Cables and Update required? Phantom 2 Vision + Help Oct 10, 2017
Standard Removing P3 cover to replace antennas / cables Phantom 3 Help Sep 23, 2017
Gimbal board - RF cables Standard Sep 22, 2017