Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Anybody are using GEO?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by David Sus, Jan 5, 2016.

  1. David Sus

    Joined:
    Aug 7, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I have the beta soft of GEO please tell me that if necesary to use it ...
     
  2. ParsnipHysorter

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    220
    Likes Received:
    174
    Ummm no idea what you're talking about. Anyone else?
     
  3. David Sus

    Joined:
    Aug 7, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Geo it's a beta aplication from DJI that show you the restricted areas for flying and you can unlocked too search on dji page and you see the beta
     
  4. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    10,143
    Likes Received:
    4,967
    No ... it's not necessary at all.
    DJI is testing it and some owners are helping them with the beta testing program.
    As an ordinary person wanting to fly, you don't need to worry about it at all.
     
Loading...
Similar Threads - Anybody using GEO Forum Date
Can anybody see what Drone they are using? General Discussion Jun 12, 2017
Anybody using P3P handheld indoors? Pro/Adv Discussion May 24, 2017
Anybody using a MacBook Air for editing 4k? Photos and Video Feb 13, 2017
OK NEED ADVICE anybody using the NVIDIA - SHIELD K1 - 8" Phantom 4 Discussion Sep 9, 2016
Anybody Using One of these Tablets Phantom 4 Discussion Aug 23, 2016