Phantom vision won't connect to app?

Joined
Nov 15, 2018
Messages
25
Likes
3
Age
52
#1
Hi all.
I recently bought a phantom 2 vision without the camera. Is there any way to connect to the vision app? Thanks in advance
 

dirkclod

Moderator
Staff member
Joined
May 9, 2014
Messages
14,006
Likes
7,582
Age
64
Location
Amory Mississippi
#2
Not with out the FC200 camera it isn't .
 

dirkclod

Moderator
Staff member
Joined
May 9, 2014
Messages
14,006
Likes
7,582
Age
64
Location
Amory Mississippi
#4
Thanks for your prompt reply.
Where could I find one and roughly how much please?
You could but a post in classifieds here for one or look on e-bay .
They are kinda hard to come by and most seemed to be bricked .
Mine is but I have others to fly . Just looked and found this
OEM DJI Phantom 2 Vision Camera Fc200
 

dirkclod

Moderator
Staff member
Joined
May 9, 2014
Messages
14,006
Likes
7,582
Age
64
Location
Amory Mississippi
#6
Thank you Dirk that's to pricey for me I got a 3 standard coming next week for less than that. But once again thank you

Shaun
Yeah and I have paid 300 for them before the Standard came out . If you can get a Standard for half of 150 that is the way to go as that is a good price .
I gave my Standard to a friend and is still flying great . You can fly the P2V with out the app for stick practice you will just have to stay close .
Good luck .
0ROJYyg.png
 
Joined
Nov 15, 2018
Messages
25
Likes
3
Age
52
#7
Hi Dirk and thanks again.
I bought my first one 3 weeks ago with damage but fly's fine, just looks battered and I paid 280 for it with black pearl receiver,fast shark transmitter,and 2 batteries+ Zenmuse h3-3d and gopro hero 3. Would it be worthwhile swapping over to the vision I bought on Friday?
 

dirkclod

Moderator
Staff member
Joined
May 9, 2014
Messages
14,006
Likes
7,582
Age
64
Location
Amory Mississippi
#8
Sorry but not really sure what your talking about Shaun . Not familiar with the components you speak of .
Maybe someone else will chime in that can tell you .
 
Joined
Oct 31, 2014
Messages
1,895
Likes
290
Age
48
Location
Manchester UK
#10
Thanks anyway Dirk
it is possible if you buy a vision plus wifi module, you then link the zenmeuse to it and you can use the app, thing is the modules go for over $100 dollars each, its what most vision plus owners do when the cameras fail
 

New Threads

Forum statistics

Threads
132,315
Messages
1,371,649
Members
96,611
Latest member
Btcinfl