Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P2 controller compatible with P3?

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by the flyboy, Nov 12, 2015.

  1. the flyboy

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Being the fool I am I managed to bust my P3 controller and there are no P3 controller in RSA but there are P2's available. Can I use a P2 controller on the P3?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,648
    Likes Received:
    7,788
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
  3. the flyboy

    Joined:
    Oct 10, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
  4. RodPad

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    4,022
    Likes Received:
    602
    Location:
    Pacific,NorthWet, 97031
    Your going to have to use P3S controller, other P3 A&P won't work either. Might post what's broke. :)
     
Loading...
Similar Threads - controller compatible Forum Date
Standard P3P controller and batteries compatible with P3S Phantom 3 Help May 17, 2017
DJI Compatible 5.8ghz RC Repeater/Controller Device General Discussion May 25, 2015
Upgraded controller, Vision (non plus) compatible? Phantom 2 Vision Discussion Feb 28, 2015
Compatible tablets with the controller mount Phantom 2 Vision + Discussion Oct 14, 2014
Advanced Actual steps to hard reset GL300C Controller? Phantom 3 Help Yesterday at 2:04 PM