No camera, no camera status light?

Joined
May 13, 2015
Messages
305
Reaction score
27
Age
68
I'm working on my older Phantom, and it has an issue. The camera doesn't work now. There's also no status light on the front of the gimbal main control box. No red light, not green light.

Any ideas where to start looking?

Thanks for any replies.
 

Meta4

Moderator
Staff Member
Premium Pilot
Joined
Jan 8, 2014
Messages
13,781
Reaction score
7,804
First thing to check is the three cables that come down from the Phantom and go into the gimbal base.
Make sure they are all pushed in properly - bent tweezers might be useful for this.
 
Joined
May 16, 2014
Messages
3,530
Reaction score
625
Location
Sydney Australia
First thing to check is the three cables that come down from the Phantom and go into the gimbal base.
Make sure they are all pushed in properly - bent tweezers might be useful for this.
+1000. This happens on hard landings.

If that fails then you may need to do a full firmware reset. let us know and i can point in the right direction to reset firmware for gimbal.
 
Joined
May 13, 2015
Messages
305
Reaction score
27
Age
68
I've had the two cables in front get a bit loose on me, to the point where the camera didn't work. When that happened, though, the red light above the camera "on" button was lit. In this case, there's no light on at all, not green or red. I have the connectors in their bases. I felt them click in.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
135,451
Messages
1,401,417
Members
98,660
Latest member
Brooklyn's Daddy