Advanced Lost signal mid flight again

Joined
Jun 12, 2015
Messages
889
Reaction score
116
Age
39
I was about 1000ft away today when I got a lost signal notification. The quad status was still accurate but the camera went dark. Any ideas to what happened? Using andrid. I changed cable didn't work. Got alert if i wanted to return to home. I had to blindly fly it back and turn off the rc and quad to get it to work again..
 
Joined
Feb 3, 2015
Messages
3,858
Reaction score
1,149
Location
Long Island, NY
Rebinding the controller has the potential of fixing this.

Sent from my SM-G925T using Tapatalk
 
Joined
Jun 12, 2015
Messages
889
Reaction score
116
Age
39
Bb I reminded yesterday (asking with complete cal of everything) and today I did not get an error... I did use the original Dji USB though.. I should try my other USB cables
 
Joined
May 24, 2015
Messages
33
Reaction score
13
Age
44
When you seeing that happen did you check the tempeture of your ipad/phone?
I think it is something do with the heatto cause all the issue.
 
Joined
Apr 4, 2016
Messages
3
Reaction score
1
Age
41
When you seeing that happen did you check the tempeture of your ipad/phone?
I think it is something do with the heatto cause all the issue.
Last weekend this happens to my P3 pro. 3 times !! But because I was flying LOS and very close to me, (arround 30meters) i was able to bring to me and touch down. On every one of the cases funny but my phone (Oneplus One) was really hot ! and I dind't care, but maybe this was the problem ! Does any one have another case like this ?
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
139,309
Messages
1,437,362
Members
101,179
Latest member
UAmetry