How to Adjust Endpoints on DJI NDJ6 Radio?

Joined
May 18, 2014
Messages
42
Reaction score
10
Location
Malaysia
Seems impossible I think, but thought to ask the question anyway.

I have a few spare Phantom 2 radios I thought be good to use for one of my racing quads and not have to constantly change Mode 2 to Mode 1 and the aircraft in my main radio. I want to use one for my quad with a Naze32 FC on it. I can bind the Ph2 radio to my Futaba receiver no issue there and all the sticks and AUX channels are working correctly. Even the gimbal is working well.
However the problem I have is the throttle need to go as low as 1000 for it to Arm. where as the Ph2 radio wont go below 1080 or above 1933 and the range needs to be 1000 to 2000.

I also tried using the AUX switch method to arm option on the Naze32, but it wont go lower than 1200 and needs to hit 1010 at least to arm.

Any suggestions if its possible to adjust the Ph2 Radios end points like this?
 
Joined
Feb 11, 2016
Messages
4
Reaction score
0
Age
49
I can bind the Ph2 radio to my Futaba receiver no issue there and all the sticks and AUX channels are working correctly.
Hi, i am interested in your configuration. I tried to link several futaba receivers to the Ph2 remote, but no success yet. Can i ask you what futaba receiver you got to work?

Thanks a lot!
Marc
 

N017RW

Premium Pilot
Joined
May 2, 2014
Messages
8,961
Reaction score
3,249
Location
Palm Beach Co.- FL
The Futaba must be a FASST system to bind with a P2 non-vision receiver or vice-versa.

Have you tried to use the RC Assistant to calibrate the DJI controller?
 
Joined
Feb 11, 2016
Messages
4
Reaction score
0
Age
49
Hi, thanks for your answer! I will order a FASST receiver and report back when i had the chance to test. Marc
 

New Threads

Forum statistics

Threads
139,309
Messages
1,437,361
Members
101,179
Latest member
UAmetry