Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

HD out of Zenmuse?

Discussion in 'Photos and Video' started by stphntylr, Feb 23, 2014.

  1. stphntylr

    Joined:
    Feb 22, 2014
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Location:
    Oklahoma City, OK
    So Lightbridge, sounds cool. I am at a loss as to how one would get HD out of their cam unless the gimbal also passes HD.

    I tried to search for this, but 'zenmuse' 'hd' 'video' are all too common of terms to be allowed to search. So apologies if this is covered elsewhere.

    Do the Zenmuse gimbals pass HD signal? Is that limited to higher end models or will my H3-2D pass it? Firmware upgrade maybe?

    I am asking this because you obviously can't just hang and HDMI off the side of the GoPro in my case that would make the gimbal useless.

    Anyone have any insight on this?
     
  2. havasuphoto

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    1,284
    Likes Received:
    3
    Location:
    Lake Havasu, AZ
    No. None of the Zen models output HD. That's why theLightbridge is around $1600. HD is a lot more info to broadcast.
    However, eventually, the price on HD transmitters will come down. I envision in a few years, we'll have HD downlink video, with true HD video Goggles, for around $1500 total. Still a lot more expensive than an SD set-up.
     
Loading...
Similar Threads - Zenmuse Forum Date
Help!!! Problem with ph2 and Zenmuse H3 3D Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal Jan 4, 2018
DJI Osmo Pro Kit (Zenmuse X5 Camera + DJI Focus Handwheel) Classifieds Oct 26, 2017
For sale: DJI Zenmuse X5 Gimbal and 4k camera with lens. Classifieds Oct 13, 2017
Zenmuse X7 Phantom 4 Pro Discussion Oct 11, 2017
DJI Unveiled A New Zenmuse X7 Camera & Carbon Fiber Built Lenses News Oct 11, 2017