Gimbal Ribbon cable on a P3 SE I need A few spares

Joined
Sep 30, 2017
Messages
1,547
Reaction score
1,329
Age
77
Location
North East Kansas
My ribbon cable on my P3 SE has a very slight damage to it at the flat low point where it makes its last connection...seems like a stick was just cut off enough to mess it up on the last landing that i did today...I need to know IF a P3 S Ribbon cable will work or do i need one for a P3 SE.....Thanks all who help.

And how about a few links as where to buy them !
 
  • Like
Reactions: ianzone

ianzone

**P4**
Premium Pilot
Joined
May 22, 2016
Messages
6,292
Reaction score
4,040
Age
50
Location
EARTH.NZ
Found a couple,,those blooming trees,,hope this help
Screenshot_20180903-153144.jpg
Screenshot_20180903-153100.jpg
,,,,are these right ones,,ebay had a few so wasn't sure,,
 
Last edited:
  • Like
Reactions: MotorCycle-Man
Joined
Sep 30, 2017
Messages
1,547
Reaction score
1,329
Age
77
Location
North East Kansas
  • Like
Reactions: ianzone
Joined
Sep 30, 2017
Messages
1,547
Reaction score
1,329
Age
77
Location
North East Kansas
This problem is solved....I bought 2 of them off Amazon.com.....got them in 3 and 1/2 days !
 
  • Like
Reactions: ianzone
Joined
Aug 20, 2018
Messages
10
Reaction score
5
Age
57
19 to 39 days shipping ? LOL......Id need some one thats got them and sends them to me In a few days....Amazon.com did that for me.
I just tried to help. I did not see or read anything about as fast as possible.
I will certainly never try to help you again LOL
 
Joined
Apr 21, 2019
Messages
3
Reaction score
0
Age
43
did the not OEM cable worked??? i have the same problem and I was told to only buy OEM since the oem is 31mm thick and the replacement is 21mm thick and wont work
 

Shoot4fun

Drone bum...
Premium Pilot
Joined
Jun 21, 2019
Messages
766
Reaction score
701
Age
50
Location
SC Missouri
did the not OEM cable worked??? i have the same problem and I was told to only buy OEM since the oem is 31mm thick and the replacement is 21mm thick and wont work
I can't speak for the part about SE and S using same ribbon cable, but I do know from recent experience that the cable that comes with a "Gimbal Yaw Arm Repair Kit" from Amazon does NOT work. The yaw arm was perfect, as well as the yaw motor mount. The cable DOES NOT work. I have since ordered a new cable from Cloud City Drones and it is dji OEM. The new cable costs $30, but it's worth it not to have to pull the new one off and install another new one. Just my opinion. I fly a P3S, btw.

Brad
 
Joined
Oct 15, 2019
Messages
43
Reaction score
14
Age
37
This problem is solved....I bought 2 of them off Amazon.com.....got them in 3 and 1/2 days !
Can you send me a picture of the phantom 3 se gimbal ribbon cable. I’m trying to find one and all the pictures I see are different cables
 
Joined
Mar 7, 2018
Messages
11
Reaction score
1
Age
38
El exito del cable depende no depende de si es oem, instala muchos cables no originales y funcionan. Lo que sucede es que no todos los cables son iguales. Hay cables distintos y hay drones que llevan un cable y drones que llevan otros.

Saludos cordiales.
Soy mauriciocruzdrones.com
 

Forum statistics

Threads
138,505
Messages
1,430,195
Members
100,516
Latest member
Templin9