Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Are there any issues with hotspot from phone to ipad ?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Atom1234, May 18, 2015.

  1. Atom1234

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    104
    Likes Received:
    5
    I tried a hot spot from my phone and it worked good I left it on . Do I have to worry about interference or anything ?
     
  2. loganboyd

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    399
    Likes Received:
    118
    Location:
    Austin, TX
    That's how I've been using mine with an iPad Air 2 Wifi 64GB and iPhone 6 64GB. No problems from me.
     
  3. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,857
    Likes Received:
    1,146
    Location:
    Long Island, NY
    please stop reposting this question.
     
  4. Mad_angler1

    Joined:
    May 18, 2015
    Messages:
    111
    Likes Received:
    48
    Location:
    UK
    There COULD be issues, personal hot spot on IOS uses 2.4ghz and there is no option to preset the channel either, it could be problematic, the ideal way would be having a 5ghz network setup not 2.4

    worth remembering people are having problem with app disinfect with just wifi turned on let alone sending data over it.
     
Loading...
Similar Threads - issues hotspot phone Forum Date
Phantom 4 charger issues Phantom 4 Discussion Thursday at 8:03 PM
Pro Plus Controller always has FB Livestreaming issues Phantom 4 Pro Discussion Thursday at 7:40 AM
P3P issues after firmware update Pro/Adv Discussion Tuesday at 2:49 PM
P4P+ issues (again)!! Phantom 4 Pro Help Aug 12, 2017
Performance Issues - v1.11.20 Firmware Pro/Adv Discussion Aug 9, 2017