1 Phantom 4 on 2 tablets?

Joined
May 29, 2019
Messages
26
Reaction score
3
Age
73
Location
La Crosse, Wi.
I want to control my Phantom 4 with one Tablet on my controller and let someone else watch on a second tablet. Can it be done?
 
  • Like
Reactions: ianzone

ianzone

**P4**
Premium Pilot
Joined
May 22, 2016
Messages
5,768
Reaction score
3,347
Age
50
Location
EARTH.NZ
I want to control my Phantom 4 with one Tablet on my controller and let someone else watch on a second tablet. Can it be done?
You can if you fit after market USB module on bback of remote in place of original, the update version has a hdmi plug so you can display to your device with normal USB and hdmi to TV or monitor at same time....pic below is what you after
20191203_171150.jpg
 
Joined
Aug 7, 2016
Messages
561
Reaction score
275
Age
67
And if you can separately control flight with the first display and making photo or video with the second one you've got an Inspire features.
But I don't know if controls can work on both.
 
Joined
Sep 11, 2019
Messages
17
Reaction score
7
Age
67
Location
Wisconsin
You can if you fit after market USB module on bback of remote in place of original, the update version has a hdmi plug so you can display to your device with normal USB and hdmi to TV or monitor at same time....pic below is what you afterView attachment 115941
I have a Phantom 4 pro v2.0. Can I use this HDMI module on the V2.0 controller? Thanks
 
  • Like
Reactions: ianzone

ianzone

**P4**
Premium Pilot
Joined
May 22, 2016
Messages
5,768
Reaction score
3,347
Age
50
Location
EARTH.NZ
I have a Phantom 4 pro v2.0. Can I use this HDMI module on the V2.0 controller? Thanks
Uuummmm,,I was about to say yes till I checked,,it says NOT compatible with the v2,,unsure why this is,,sorry,,unless someone has fitted and can share the result I'm very unsure
Screenshot_20191204-091905_Chrome.jpg
Screenshot_20191204-091949_Chrome.jpg
 
Joined
Sep 11, 2019
Messages
17
Reaction score
7
Age
67
Location
Wisconsin
If you have the V2 controller it should already have the HDMI module mine does.
The Phantom 4 pro v2.0 controller I have GL300L has two Jack's on it. A USB and a Micro USB.
The V2.0 controller GL300K with the build in display has the HDMI outlet on it.
It sounds like the MODULE with the HDMI will not work with the GL300L controller.
Thanks for the input.
 
Phantom Drones from EALLRC.com

New Threads

Forum statistics

Threads
136,713
Messages
1,413,689
Members
99,375
Latest member
DanaL