Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

What does adding a foe do on PP?

Discussion in 'General Discussion' started by glataif, Mar 13, 2015.

  1. glataif

    Joined:
    Dec 26, 2014
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Location:
    Georgia
    What does adding a "foe" don on Phantom Pilots? Does it make any restrictions? :lol: :lol: :lol:
     
  2. Fplvert

    Joined:
    May 28, 2014
    Messages:
    1,565
    Likes Received:
    710
    Location:
    Southern Idaho USA
    :shock:
    I don't know!

    My finger has hovered over that foe button twice. Both times turned out to be Trolls that got banned anyhow. :lol:

    Better to help folks and be nice, IMHO!

    MHL
     
Loading...
Similar Threads - does adding foe Forum Date
Does adding the HDMI output module to the P4Pro controller void warranty? Phantom 4 Pro Discussion Jun 15, 2017
Does anyone here know sandman259 personally? Classifieds Today at 11:01 AM
Does anyone know if the Googles and TX are USB 3.0? DJI Goggles Yesterday at 12:19 PM
Why doesn't DJI give you the cables you need? Phantom 4 Discussion Thursday at 12:38 PM
What does this mean? P4P (current RTH route will pass a No-Fly Zone.) Phantom 4 Pro Help Thursday at 6:28 AM