DJI Phantom 4 Pro Plus GL300E

Joined
Jan 2, 2018
Messages
34
Reaction score
15
Age
54
For sale is this GL300E Phantom 4 Pro Plus V1 Transmitter only with integrated 5.5" Screen.

This is my favorite transmitter for the phantom as I do not like the smaller frame transmitters and appreciate the integrated screen and elimination of any cords.

Just a reminder this is only compatible with version 1 phantom 4 professional.

It is used but in GREAT shape, it does have a few pen marks on the back (see photo) but those are cosmetic, works perfectly.

I am located in West Chicago IL, if you would like to inspect or test it. (drone not included)

$350 local sale (cash)

$375 shipped with PP to CONUS only.

Thanks in advance
 

Attachments

  • IMG_7601.jpg
    IMG_7601.jpg
    575.2 KB · Views: 53
  • IMG_7602.jpg
    IMG_7602.jpg
    611.2 KB · Views: 52
  • IMG_7598.jpg
    IMG_7598.jpg
    579.3 KB · Views: 51
  • IMG_7599.jpg
    IMG_7599.jpg
    667.1 KB · Views: 57
  • IMG_7600.jpg
    IMG_7600.jpg
    415.6 KB · Views: 51

Capt KO

Capt KO
Joined
Feb 13, 2019
Messages
2,317
Reaction score
1,933
Age
69
Location
IRB, Fl
Correction, it will fly all 3 v1 P4’s. Stand/Adv/Pro models. Under advanced (remote) settings you are given a choice. Use mine often on the 3 different drones.
Hope that helps your sale, more potential customers.

If old firmware, only the Pro shows. Must be updated to show all models. Latest (end 2018) works great.
 
  • Like
Reactions: Oso and Thanohano44
Joined
Jan 2, 2018
Messages
34
Reaction score
15
Age
54
Correction, it will fly all 3 v1 P4’s. Stand/Adv/Pro models. Under advanced (remote) settings you are given a choice. Use mine often on the 3 different drones.
Hope that helps your sale, more potential customers.

If old firmware, only the Pro shows. Must be updated to show all models. Latest (end 2018) works great.
Wow, I did not know that - Thank you for the info!! God Bless!
 
Joined
Oct 26, 2020
Messages
18
Reaction score
20
Age
43
Location
Honolulu, HI
Correction, it will fly all 3 v1 P4’s. Stand/Adv/Pro models. Under advanced (remote) settings you are given a choice. Use mine often on the 3 different drones.
Hope that helps your sale, more potential customers.

If old firmware, only the Pro shows. Must be updated to show all models. Latest (end 2018) works great.

I thought all Lightbridge users knew this. Great share.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
140,052
Messages
1,444,467
Members
101,822
Latest member
Freeridefever23