Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Advanced Compass in 1300 range

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by ranges, Jun 28, 2015.

  1. ranges

    Joined:
    May 24, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    12
    Location:
    North Georgia Mountains
    Hello

    After firmware upgrade the compass in my P3A is in the 1300 range instead of the 1400 to 1600 range.
    It has been calibrated in several places inside and outside. Refrigerated and non refrigerated.
    Should I send it back or wait on new firmware.

    Thanks, R Pence
     
  2. ranges

    Joined:
    May 24, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    12
    Location:
    North Georgia Mountains
    I did another compass call and got it into the mid 1400 range.
    i am waiting to see if I get another barometer failure.
     
  3. ranges

    Joined:
    May 24, 2015
    Messages:
    45
    Likes Received:
    12
    Location:
    North Georgia Mountains
    I did another compass call and got it into the mid 1400 range.
    i am waiting to see if I get another barometer failure.

    R Pence
     
Loading...
Similar Threads - Compass 1300 range Forum Date
option to recalibrate compass when app does not call for it Phantom 4 Discussion Today at 3:58 PM
Can't calibrate the compass Phantom 2 Vision + Discussion Yesterday at 3:28 PM
Minor Compass Pitfall General Discussion Tuesday at 7:58 PM
Compass Calibration General Discussion Tuesday at 3:10 PM
Phantom 3 advanced crash (Probably Compass issue) Pro/Adv Discussion Tuesday at 3:28 AM