My wires

Joined
Apr 26, 2022
Messages
8
Reaction score
2
Age
47
Hey need help with repairs. After a recent crash the gimbal and assorted gear partially detached and the wiring harness between the main body and the gimbal was damaged. The actual damage isnt really that bad but severely affects the operation.
The wires all pulled out of the white end plug of the harness. There is only 8 wires and there is 10 holes in the plastic plug. So...anybody have any idea which holes are left empty when i put the wires back in?
Its a Phantom 3s
Also it isn't connecting with remote at all and yellow red flashing. No noise and no IMU problem it seems.
 

ianzone

**P4**
Joined
May 22, 2016
Messages
7,316
Reaction score
4,964
Age
52
Location
NZ
Hey need help with repairs. After a recent crash the gimbal and assorted gear partially detached and the wiring harness between the main body and the gimbal was damaged. The actual damage isnt really that bad but severely affects the operation.
The wires all pulled out of the white end plug of the harness. There is only 8 wires and there is 10 holes in the plastic plug. So...anybody have any idea which holes are left empty when i put the wires back in?
Its a Phantom 3s
Also it isn't connecting with remote at all and yellow red flashing. No noise and no IMU problem it seems.
In picture can see tabs on white plug,should be able to line them up in push back into plug,,this pic shows one side of plug free of wires so try compare to that.

It wont reconnect till that plug inserted,,should return normal colour and remote should work again
20220510_074311.jpg
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
141,856
Messages
1,458,736
Members
103,642
Latest member
JulianMemorial