Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard Batteries

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Texan4ut, Jun 7, 2016.

  1. Texan4ut

    Joined:
    Jun 29, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    Will phantom 2 battery work in a phantom
     
  2. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,196
    Likes Received:
    1,581
    Location:
    palm harbor florida
    if you mean a phantom 3 answer is no
     
  3. Texan4ut

    Joined:
    Jun 29, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    Yes I meant 3 dang tablet hit or miss when I type
     
  4. Wolfiesden

    Joined:
    Jan 12, 2016
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    419
    Location:
    Milwaukee, WI, Ft Walton Beach, FL
    Phantom 3 batteries fit all Phantom 3's (Pro, Adv, Std, 4k). P2 do not fit P3. P3 do not fit P4, etc.
     
Loading...
Similar Threads - Batteries Forum Date
Are my batteries just bad? Phantom 2 Discussion Today at 3:44 PM
Drone Deploy - Changing Batteries Surveying and Mapping Yesterday at 7:57 AM
DJI Phantom 4 Quadcopter 2 Extra-Batteries HDMI Output Module Classifieds Saturday at 6:16 PM
Link to my P4P with 5 batteries General Discussion Saturday at 11:35 AM
P4P, DJI Goggles, 3 Batteries, much more Classifieds Saturday at 10:35 AM