Greece

Δεν νομίζω να ειναι off topic οι επισκευές στην Ελλάδα. Μάλλον δεν έχει κανείς απάντηση ακόμα.
Εγώ δεν ειμαι ειδικός στα dji αλλά θα ξεκινούσα με τα βασικά (τη σύνδεση): χωρις κάρτα μνημης (μην εχει μέσα κανα firmware update) θα δοκιμαζα relink του remote με το p3. Ισως τα έχεις δοκιμάσει αυτά ήδη.
Ελπίζω να βρείς λύση. Καλή χρονιά σε όλους
 
Καλησπερα παιδια και καλη χρονια, διαθετω και εγω drone απο το καλοκαιρι συγκεκριμενα το Phantom 4 Pro με πολυ λιγες πτησεις .Αυτο το διαστημα αντιμετωπιζω ενα προβλημα το οποιο δεν μπορω να το επιλυσω.Συγκεκριμενα το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνηκα και εχει να κανει με το gimbal και την σταθεροτητα, (τρεμει το πλανο) ενω εχω κανει calibration και imu calibration συνεχιζει να εμφανιζεται σε πιο μικρο βαθμο μεν αλλα συνεχιζεται. Θα ηταν χρησιμη η βοηθεια σας. (με το βιντεο δλδ εχω μεγαλο προβλημα ) :/
 
Καλησπέρα σε όλους,έχει κανείς ιδέα πως μπορώ να αντικαταστήσω την κεραία του τηλεχειρηστηρίου σε phantom 3SE επέιδή μου κόπηκε?Ενδιαφέρομαι για κάτι ίδιο με μικρό κόστος αλλα η ίδια δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό.Τι μπορώ να κάνω?
 
ειναι κανενας εδωωωω?? φαντασματα?? βρε φαντασματα?? χεχε

αν διαβαζει καποιος κ μπορει να βοηθησει.. εχω θεμα με το κρασαριστο απλικεησο (Cant Stop Crashing app επρεπε να το λενε αντι dji go app.. θα του πηγαινε γαντι) .. δουλευε εως χθες νορμαλ με το mi a1.. μεχρι που κρασαρισε εν ωρα rth.. λεω οκ το χω ξαναδει το εργακι παμε παρακατω.. σημερα μου πεταξε "camera fw update required" .. restart.. απλικεησο.. ντρονακι.. rc.. everything.. τα ιδια.. λεω τι φαση?? δε θα πεταμε παλι επειδη το πιασε η τρελα του?? μη μου πειτε για μηλα επειδη ετσι το θελει η ντεζεα μονο.. εχω την 3.1.28 περασμενη καθως απ την 3.1.30 κ ανω δεν ειχα ουτε χαρτη κ ετρωγα απανωτα κρασαρισματα..

any ideas would be welcome.. εγραψα και αλλου κ φαγωθηκαν να τους δωσω log επειδη το απλικεησο τρωει φρικες.. sorry αλλα δεν εχω να δωσω απολυτως τιποτα.. εμα τωρα.. μαθαμε.. φταιει το απλικεησο?? δωσε λογκ.. φταιει που πετας με αερα και το ντρονακι προσγειωθηκε ανασκελα?? δωσε λογκ.. φταιει που ειναι ο ερμης αναδρομος?? δωσε λογκ.. φταιει που παλι δε βγηκε σωστα η φραπεδια?? δωσε λογκ..

εμα τωρα.. μου ψοφησε η λιπο στο ταμπλετ και εκει που ολα ηταν οκ με το κινητο τωρα ξαφνικα εφαγε φρικη.. δεν εγινε ουδενα απντεητ.. εχει απλετο χωρο για να κασαρει το απλικεησο.. το κιν ειναι σε λειτουργια πτησης πριν συνδεθει με το rc.. δεν εχω ενεργο το video cache στο απλικεησο καθως απ οσο καταλαβα επαιζε στο παρελθον το ρολο του στα κρασαρισματα με αλλες συσκευες.. τελος.. δεν εχω αλλη συσκευη και ευρα για να κοιταξω για ταμπλετ αυτο το διαστημα..

σορυ για το σεντονι.. αλλα δε νοειται να μη μπορω να κανω δουλεια χωρις απλικεησο..
 
  • Like
Reactions: BillyN
μπουοου....είπα να κάνω reply απλά για να μη νιωθεις φάντασμα πραγματικό. Ελπίζω κάποιος πιο ειδικός να σε βοηθήσει, αλλά έτυχε και μόλις διάβασα όλο το διάλογο στο άλλο thread... Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν που έγραφες πως όταν κρασαρε το app σταμάτησε το rth και σταμάτησε και το σχετικό beep. Αυτό το τελευταίο όντως μου έκανε εντύπωση, αφού το p3 πετάει και χωρίς app (το έχω κάνει).
Δεν έχω αρκετή εμπειρία για να δώσω λύση. Γενικά εγώ βάζω όλα τα updates της dji (app και FW) που σκανε και δεν είχα σοβαρα θέματα, αν και δεν χρησιμοποιώ το p3a μου εντατικά. Άλλοι που το ψάχνουν περισσότερο έχουν και περισσότερα να πουν.
 
Xrider afiste tulaxiston 50% free storage sto mi a1, xeretismata apo Melbourne
 
ειναι κανεις εδω να παμε για καμια πτηση??πριν χειμωνιασει ομως ε!!!
 
  • Like
Reactions: BillyN
καλησπερα

εχω μια απορια σκετη τρελα... μπορειτε να μου πειτε ποιοι αισθητηρες παιζει να την ακουσουν dolby atmos απ το κρυο και το πετουμενο να ντριφταρει??

το διαβασα εδω αυτο Drones in the winter: 8 tips for flying a drone in cold weather

επισης το χω παρατηρησει να συμβαινει κ live..

τι ακριβως συμβαινει?? ξερω οτι θελει προσοχη με τα μπαταριονια.. αλλα καποια πετουμενα φαινεται πως εχουν περισσοτερη ευαισθησια στο θεμα κρυο απο καποια αλλα..
 
  • Like
Reactions: BillyN
Καλησπέρα σε όλους...
Είμαι νέος κάτοχος ενός Phantom 3 PRO.
Πείτε μου εάν μπορώ να απενεργοποιήσω το CSC ?
Έκανα αρκετή αναζήτηση άλλα χωρίς αποτέλεσμα!

Φόβος μου είναι μήπως τα απενεργοποιήσω κατά λάθος σε ώρα πτήσης...

Επίσης μερικές φορές σας κάνω την προσγείωση (χειροκίνητα) δεν κλείνουν τα μοτέρ και πάει να "γείρει" προς την μια πλευρά. Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
(κάνω την προσγείωση και μετά κάνω τα Joysticks κάτω δεξιά&κάτω αριστερά)
 
Θα απαντήσουν και πιο εμπειροι, αλλά η γνωμη μου είναι πως δε χρειάζεται να κλείσεις αυτο το CSC (κάτω δεξιά&κάτω αριστερά) γιατι αποκλειεται να το κάνεις κατα λαθος (εκτος αν δοκιμάζεις ακροβατικα). Δεν ξέρω καν αν απενεργοποιείται με κάποιο τροπο. Στη προσγείωση ξεμαθε το joysticks κάτω δεξιά&κάτω αριστερά (εγω αυτό έκανα) και συνήθισε το άλλο CSC: προσγειωνεσε και κρατας το throttle down (δηλαδη το αριστερο στικ κατω) για λιγα δευτερολεπτα και κλεινουν τα μοτερ.
 
Το διάβασα και αυτό με το αριστερό Joystick και είναι στην επόμενη δοκιμή μου....
 
  • Like
Reactions: BillyN
αν κανεις csc εν ωρα πτησης (πραγμα ακατορθωτο μιας κ δεν υφισταται τετοιου ειδους μανουβρα) το ντρονακι θα σου δωσει 3 sec για auto recovery πριν κανει τη "θανασιμη βουτια" .. δε χρειαζεται να ανησυχεις.. οταν το ντρονακι προσγειωνεται το αριστερο στικ κατω για να κλεισεις τα μοτορια του (εξαιρειται το autoland που εκει τα κλεινει μονο του) κ οχι csc γιατι υπαρχει το ενδεχομενο να φερει τουμπα.
 
  • Like
Reactions: BillyN
Έχει γίνει η δοκιμή με το αριστερό stick και δούλεψε μια χαρά!

Πόσο απόσταση (μήκος) μπορεί να φτάσει με τις δικές του κεραίες?
Αξιόπιστη απόσταση έτσι ώστε να παίζεις άνετα.
Το manual λέει 3 ή 5 χλμ ισχύει ή θα το ψάχνουμε?

Και κάτι τελευταίο διάβασα τις κριτικές από την εφαρμογή (DJI GO) και λένε ότι τα χάνουν, πρόβληματα κτλ. Ισχύει κάτι τέτοιο?
Δεν με ενδιαφέρει η πτήση πάνω από 2χλμ πρέπει να κάνω καμία αλλαγή?
 
Last edited:
Πόσο απόσταση (μήκος) μπορεί να φτάσει με τις δικές του κεραίες?

αναλογα την περιοχη που πετας.. αν εχει σπιτια.. βουνα.. κατσαβραχα.. κεραιες.. να αναμενεις μειωμενη εμβελεια

Το manual λέει 3 ή 5 χλμ ισχύει ή θα το ψάχνουμε?

αν χασει σημα θα κανει rth οποτε μη φοβασαι

Και κάτι τελευταίο διάβασα τις κριτικές από την εφαρμογή (DJI GO) και λένε ότι τα χάνουν, πρόβληματα κτλ. Ισχύει κάτι τέτοιο?

οχι

Δεν με ενδιαφέρει η πτήση πάνω από 2χλμ πρέπει να κάνω καμία αλλαγή?

οχι επισης

ελπιζω να βοηθησα
 
Βοήθησες αρκετά!
Ξέχασα να αναφέρω ότι για την εμβέλεια θα είναι σε ανοιχτό σημείο (πχ πλαγιά βουνού).
Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα εμβέλειας για μέχρι 3χλμ να κάνω την αλλαγή σε κεραίες ARGTEK?
 
Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα εμβέλειας για μέχρι 3χλμ να κάνω την αλλαγή σε κεραίες ARGTEK?
για p3p + p3a δεν απαιτειται κατι τετοιο μιας και τα πιανουν ανετα κ με μαμα κεραιες αυτα τα χλμ.
για τα υπολοιπα της σειρας ναι απαιτειται.. windsurfer η argtek λυσεις
 
Άρα δεν κάνω καμία αλλαγή για ασφαλείς πτήσεις!
Αφού οι δυνατότητες αρκούν και περισσεύουν για μένα από ότι δείχνει!

Από λογισμικό έχω βρει κάποιες εφαρμογές όπως Dji Pilot ή Litchi κτλ.
Ποιά είναι η πιο "αξιόπιστη" τώρα χρησιμοποιώ την DJI Go (Before 4).
Αξίζει καμία να κάνω την αλλαγή?
 
Από λογισμικό έχω βρει κάποιες εφαρμογές όπως Dji Pilot ή Litchi κτλ.
Ποιά είναι η πιο "αξιόπιστη" τώρα χρησιμοποιώ την DJI Go (Before 4).
Αξίζει καμία να κάνω την αλλαγή?

εχω δοκιμασει το litchi αλλα παρα τα κατι παραπανω που δινει (panorama κπλ) δε με ενθαρρυνε να παραμεινω καθως ελειπαν τα σημαντικα για εμενα (sensors state πχ) και στη θεση αυτων ειχε ενα καρο customisable shortcuts.. η φωνη της κοπελιας ηταν τερμα σπαστικη και εκτος αυτου κοστιζε 26€ .. για ποιο λογο να δωσω χρηματα για να μπορω να πεταξω??
το dji pilot δεν απευθυνεται σε οσους με phantom.. ειναι για αλλα πετουμενα.. πχ agras

καλες πτησεις να χεις!!
 

Recent Posts

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
143,086
Messages
1,467,527
Members
104,965
Latest member
Fimaj