Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Got my P3A back from DJI with a replacement

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Chrisinhouston, Oct 16, 2016.

  1. Chrisinhouston

    Joined:
    Jul 27, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    After attempting a few times to repair my broken gimbal and the aftermath myself I sent it DJI for repairs. I had replaced the broken gimbal arm and bent roll arm and also the ribbon cable but could not get and signal from the camera so I gave up. They sent me a price estimate that included at least one circuit board and several other parts but with out a parts schematic I really didn't understand which parts they were replacing. The estimate was $161. I approved it and 10 days or so later got the drone back.

    But upon opening the box up I am pretty sure they just replaced the drone. It really looks brand new and the serial numbers on the gimbal assembly and the shell itself don't match what is listed on my box and what I had recorded after purchase. I don't know if this was new or a refurbished one but I guess I got a good deal, especially since they paid shipping both ways. Took it out for a test flight and it works fine.
     
    Numone likes this.
  2. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    6,461
    Likes Received:
    2,128
    Location:
    San Francisco, CA
  3. Andre@Sky

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I hope I have this luck. Thanks for sharing!


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  4. Doink

    Joined:
    May 1, 2016
    Messages:
    279
    Likes Received:
    79
    Location:
    Derbyshire, UK
    Wait till someone opens up their box and finds some crumby dirty drone that clearly isn't theirs, it's been reported on here a few times where dji have sent back someone else's drone
     
    Lefty63 likes this.
  5. Andre@Sky

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    That's right!! Glad it worked out for you.
     
  6. Numone

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    2,037
    Likes Received:
    612
    Location:
    Surrey, England
    Excellent, that's great news...
     
  7. kndll

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    487
    Likes Received:
    107
    Location:
    Nova Scotia , Canada
    if it is a different / new phantom wouldn't you have to activate it ?
     
Loading...
Similar Threads - Got P3A DJI Forum Date
Got P3A back from DJI today Pro/Adv Discussion Feb 8, 2017
Got P3A back from DJI, should I glue under motors now? General Discussion Feb 7, 2017
Just got p3a back from DJI repair, now go app will not pair with aircraft Pro/Adv Discussion Sep 26, 2016
Got new (second hand) remote for p3a how do i bind without app Pro/Adv Discussion Apr 3, 2017
Finally got an hdmi output! P3a.. Questions FPV (First Person View) Dec 31, 2016