Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Would a 'regular' servo work with the NAZA?

Discussion in 'General Discussion' started by Big Ben, Feb 12, 2014.

  1. Big Ben

    Joined:
    Jan 17, 2014
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    I was wondering whether something like this could be plugged into the X1 port of the NAZA and then use it to tilt the camera on my FC40.

    [​IMG]

    [​IMG]

    Does anyone have experience using such servos?
     
  2. Ozzyguy

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    811
    Likes Received:
    1
    Location:
    Townsville,Australia.
    This On the Dji website Leeds me to believe you can. I would also like to hear from anyone who has done this.
     

    Attached Files:

  3. Ozzyguy

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    811
    Likes Received:
    1
    Location:
    Townsville,Australia.
    Says the Naza has the capability on board to adjust the gimbal.
     
Loading...
Similar Threads - 'regular' servo NAZA Forum Date
Harperleas reservoir - Lomond Hills, Scotland - Phantom4 Photos and Video Jun 30, 2017
Geese taking off from reservoir Photos and Video Jun 16, 2017
Standard servo motor detached Phantom 3 Help May 16, 2017
Payload Drop With Servo Pro/Adv Discussion Apr 29, 2017
REMAKE Abandoned Reservoir Dam | Phantom 4 in 4K Photos and Video Apr 24, 2017