Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Setting up phantom 2

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by Grumpster, Jan 9, 2016.

  1. Grumpster

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    Any one have the way i should set this up want to fly with ipad and log my info on flights done .At the moment using a Phantom 2 with gimbal and gopro hero 3+
     
  2. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,729
    Likes Received:
    480
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Sorry but you cannot use wifi as the P2 uses the same frequency 2.4GHz and the wifi will interfere with control of the quad.
     
  3. Grumpster

    Joined:
    Jan 3, 2016
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    Thank for info looking at Dji ground base and iosd mini with a monitor and use iPad for waypoint with GS App.
    Any other ideas with set ups that work well


    Sent from my iPad using PhantomPilots mobile app
     
Loading...
Similar Threads - Setting phantom Forum Date
Phantom 4 Pro "Color, Style, LUTs and general setting" tips? (Help) Phantom 4 Pro Discussion Jul 14, 2017
PolarPro Aurora LUTs for Phantom 4 Pro: settings? Phantom 4 Pro Discussion Jul 13, 2017
Phantom 4 pro plus best video and camera settings for general conditions Phantom 4 Pro Discussion Jul 11, 2017
Phantom 4 mobile settings Phantom 4 Help Jun 3, 2017
Gimbal Settings on Phantom 4 Pro Photos and Video Apr 8, 2017