Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

RTH in A & F mode.

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by deltamike, Jun 11, 2016.

  1. deltamike

    Joined:
    May 12, 2014
    Messages:
    808
    Likes Received:
    260
    Location:
    Shropshire (UK)
    On the firmware version 1.8.80 can anyone confim if RTH works in F mode home lock.

    Thanks
     
    #1 deltamike, Jun 11, 2016
    Last edited: Jun 11, 2016
  2. flpholt

    Joined:
    Jan 27, 2016
    Messages:
    4,196
    Likes Received:
    1,581
    Location:
    palm harbor florida
    yes
     
    deltamike likes this.
  3. Zuzua

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    246
    Likes Received:
    110
    I believe rth works in any mode
     
  4. deltamike

    Joined:
    May 12, 2014
    Messages:
    808
    Likes Received:
    260
    Location:
    Shropshire (UK)
    Thanks guys.
     
Loading...
Similar Threads - RTH mode Forum Date
can you activate RTH when using LITCHI in FPV mode Standard Dec 15, 2017
Dartdrones 3d Mapping and Modeling class worth it? Surveying and Mapping Dec 5, 2017
RTH speed in P or S mode Phantom 4 Pro Discussion May 31, 2017
Critical battery-landing mode- rth? Yes/no? Pro/Adv Discussion Jan 25, 2017
Query re Obstacle Avoidance in RTH Mode. Phantom 4 Help Jan 10, 2017