Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Power up without micro SD?

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by beamerbuilder1, Jul 31, 2016.

  1. beamerbuilder1

    Joined:
    Jun 25, 2016
    Messages:
    201
    Likes Received:
    24
    Will it hurt the Phantom to power up without an SD card installed? Just curious?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. mike.alexander

    Joined:
    Jul 15, 2016
    Messages:
    95
    Likes Received:
    25
    Location:
    Strensall, York, UK
    I've done just that with no problems (other than not being able to record anything).


    Sent from my iPad using Tapatalk
     
    beamerbuilder1 likes this.
  3. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,899
    Likes Received:
    4,820
    No .. it won't hurt at all.
     
    beamerbuilder1 likes this.
Loading...
Similar Threads - Power without micro Forum Date
Can you power up Phantom 2+ without the gps module ? General Discussion Nov 30, 2014
Compass dance with or without gimbal powered? Phantom 2 Discussion Aug 14, 2014
Proposed US Federal Reg? Give Cities added power up to 200 ft AGL? Rules and Regulations Sunday at 12:52 AM
Magic Power General Discussion Saturday at 6:20 PM
Residential WiFi - Power Lines - Cell Tower Causing Interference Issues? Standard/4k Discussion Wednesday at 11:49 AM