Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Possible bug in GS function on DJI's Vision+ Android app

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by StrikeTeam, Jul 30, 2014.

  1. StrikeTeam

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York
    Anyone else getting Maximum Flight Distance error even though their flight mission is less then 16,400feet?
    See image.

    [​IMG]
     
  2. DBS

    DBS

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Messages:
    1,187
    Likes Received:
    163
    Location:
    Ft. Pierce, Florida
    16,400ft is 3.1 miles... isn't that over the set range? Max is 3 miles ... I thought :?:
     
  3. wattsn

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Yes, I get this.
     
  4. StrikeTeam

    Joined:
    Jul 21, 2014
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Location:
    New York
    It happens when I make a waypoint grid like this.
    [​IMG]
    I contacted DJI and they are investigating.

    Seems not.
     
  5. Rebelvis

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    49
    Likes Received:
    5
    Location:
    Nashville, TN
    Worse than that....

    The new app has screwed up ground station on my GS3 running 4.42. Where you could easily swipe to the GS screen, now it won't budge. On a related note, my galaxy Tab 3 running the same version of android is now incompatible with the update. WTH DJI...get your act together. For the minor added functionality, this "update" is a mess.
     
Loading...
Similar Threads - Possible bug function Forum Date
Flight Record: Possible Bug Pro/Adv Discussion Jun 3, 2015
Possible Firmware Bug Leads To Crash & $700 Repair (Video) Firmware Oct 31, 2014
Possible RTH bug? General Discussion Aug 23, 2014
Possible RTH Bug Phantom 2 Vision Discussion Dec 18, 2013
Possible Solution to Gimbal Yaw Adjustment- Discussion Pro/Adv Discussion Yesterday at 1:58 PM