Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Please help. Gimbal problems

Discussion in 'General Discussion' started by three6ty, Dec 22, 2013.

  1. three6ty

    Joined:
    Oct 11, 2013
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Hi,
    I have just purchased one of the ebay gimbals. This one http://www.ebay.co.uk/itm/281203609190? ... EBIDX%3AIT
    I can't get it to work. Well I sort of had it working. I installed it in to the phantom and then plugged in direct to a 3s lipo. It fired up, lights flashing etc. then levelled up and I could tilt the phantom and the gimbal was self levelling as it's supposed to.
    Now I have plugged the servo lead in to the F2 port on Naza. Enabled the gimbal in naza software and the gimbal will not start properly. What's also weird is if I disconnect from Naza and just plug straight to lipo as I first did, the gimbal still will not start properly. It goes to about 45 degrees up and stays there.
    Any ideas folks? Thanks.
    Cheers, Rich
     
Loading...
Similar Threads - Please help Gimbal Forum Date
Latest FW 1.11 gimbal stability issues, please help Pro/Adv Discussion Jul 27, 2017
Professional Replaced broken ribbon cable & now the gimbal doesn't work at all! PLEASE HELP!!!! Phantom 3 Help Jun 23, 2017
Fitted new ribbon, now gimbal goes crazy!! Help please Standard/4k Discussion May 1, 2017
4k Gimbal help please Standard/4k Discussion Apr 30, 2017
P2 Vision+ solid red light on gimbal, no live stream, no gps. Please help. Phantom 2 Vision + Help Apr 16, 2017