Pilot app with 1-32 channels

Joined
Jul 10, 2015
Messages
21
Reaction score
1
Age
32
Does anyone have the original pilot app I can download that has 1-32 channels that you can auto select or manual select and choose the speed the data is sent ?

I seen someone with a updated pilot app and half the channels are gone and the distance he used to be able to travel is now not possible . Someone I used to be friends with had two pilot apps on is iPad one said pilot app beta but I don't know if it was a new beta or actually the first addition of the pilot app software that allowed all 32 channels? Can someone help me please!?

Nick 954-675-8835
[email protected]
 

Attachments

Joined
Jul 12, 2015
Messages
11
Reaction score
3
Age
27
What sort of range are you getting on the current version? I'm having issues with weak RC signal at 1000-1600 Ft
 
Joined
May 24, 2015
Messages
33
Reaction score
13
Age
43
https://www.dropbox.com/s/7td9k6trmvbw8ji/.DJI.configs?dl=0
1.Download the file form the above link,
2.connect the itune with your ipad or iphone,
3.once connected chose the ipad/iphone,
4.click on apps and pull down the menual,
5.you can see alots of apps icon,
6.click on dji app and then move your coursor to click on add file,
7.add the file you downloaded earliar in, it probably will say the file already exist do you want to over write it, click on yes ( you may back it up or just reinstalll the dji app afterward).
8.Done.open your dji app you will see the 32 channel is back on.
People said at the Auto mode its only run 13-20, but manually you canchange to channel 32. Good luck and happy flying!
 
Joined
Jan 16, 2015
Messages
644
Reaction score
251
https://www.dropbox.com/s/7td9k6trmvbw8ji/.DJI.configs?dl=0
1.Download the file form the above link,
2.connect the itune with your ipad or iphone,
3.once connected chose the ipad/iphone,
4.click on apps and pull down the menual,
5.you can see alots of apps icon,
6.click on dji app and then move your coursor to click on add file,
7.add the file you downloaded earliar in, it probably will say the file already exist do you want to over write it, click on yes ( you may back it up or just reinstalll the dji app afterward).
8.Done.open your dji app you will see the 32 channel is back on.
People said at the Auto mode its only run 13-20, but manually you canchange to channel 32. Good luck and happy flying!
Maybe....just maybe, you should give the link to where you got the files instead of just linking a dropbox to give the person who figured this out the credit.....imo.
 
Joined
Jun 13, 2015
Messages
445
Reaction score
97
Age
51
Maybe....just maybe, you should give the link to where you got the files instead of just linking a dropbox to give the person who figured this out the credit.....imo.
credit???? overrated. who invented black? :)
 
  • Like
Reactions: Stephan
Joined
Jan 16, 2015
Messages
644
Reaction score
251
As i said "maybe"
That's normally how it goes on developer forums...and this is not that...so carry on gents.
 
Joined
Apr 6, 2015
Messages
276
Reaction score
82
Maybe....just maybe, you should give the link to where you got the files instead of just linking a dropbox to give the person who figured this out the credit.....imo.
sigh dont you love self imposed police...
 
Joined
Feb 1, 2014
Messages
4,308
Reaction score
936
Location
Indy, USA
I looked on other site and nowhere is anything said about this working on a P3, or with a P3 that has already had firmware version 1.3.2 or higher.

Also the roll back .bin file that showed up just before the new firmware 1.3.0 is not useable anymore if you already installed 1.3.2.
 
Joined
Apr 23, 2015
Messages
92
Reaction score
30
Location
Northern Arizona, USA
There is a thread about this on the DJI forum. The link to the file is there also. Responses indicate that yes, it even works with the new DJI-Go app.
 
Joined
Jul 18, 2013
Messages
335
Reaction score
106
How do you show hidden folders or files in iTunes? Do I just drag and drop the file onto the DJI icon? Apple sucks
 
Joined
Jul 18, 2013
Messages
335
Reaction score
106
Just did it and it works great! More range on a less congested freq. in my neighborhood.
 
Joined
Jun 17, 2015
Messages
308
Reaction score
115
Age
64
https://www.dropbox.com/s/7td9k6trmvbw8ji/.DJI.configs?dl=0
1.Download the file form the above link,
2.connect the itune with your ipad or iphone,
3.once connected chose the ipad/iphone,
4.click on apps and pull down the menual,
5.you can see alots of apps icon,
6.click on dji app and then move your coursor to click on add file,
7.add the file you downloaded earliar in, it probably will say the file already exist do you want to over write it, click on yes ( you may back it up or just reinstalll the dji app afterward).
8.Done.open your dji app you will see the 32 channel is back on.
People said at the Auto mode its only run 13-20, but manually you canchange to channel 32. Good luck and happy flying!

Thanks...worked great.

I love hanging around smart people..;);)

ps..I'm using the DJI GO app...

:harry
 
Last edited:
Joined
Aug 7, 2015
Messages
3
Reaction score
0
Age
49
I looked on other site and nowhere is anything said about this working on a P3, or with a P3 that has already had firmware version 1.3.2 or higher.

Also the roll back .bin file that showed up just before the new firmware 1.3.0 is not useable anymore if you already installed 1.3.2.
anybody an idea how to downgrade to 1.3.0?
 
Phantom Drones from EALLRC.com

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
136,764
Messages
1,414,151
Members
99,405
Latest member
AirTech