Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

phone number to register phantom 3

Discussion in 'General Discussion' started by Squiddley, Dec 24, 2015.

  1. Squiddley

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    673
    Likes Received:
    249
    Location:
    Yorkton Sask Canada
    been trying to register my phantom 3 from Canada cant seem to find a phone number that works...every number i try says not in service or dissconnected, tried 1-866-835-5322 but doesnt work went to the web site tried the register now button says blocked from my country dont know what else to do anyone have any ideas or a phone number to call?
    Thanks
    and Merry Christmas to everyone
    Sid
     
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    10,131
    Likes Received:
    4,960
  3. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    8,040
    Likes Received:
    5,013
    Location:
    Live! From New York!
    Why not do it online with the link Meta provided? That should be the easiest.
     
  4. Squiddley

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    673
    Likes Received:
    249
    Location:
    Yorkton Sask Canada
    Did try online with the link provided when I click on the link it tells me The Amazon CloudFront distribution is configured to block access from your country, and wont let me
     
  5. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    8,040
    Likes Received:
    5,013
    Location:
    Live! From New York!
    Well that doesn't surprise me... they tell you to register and then they block your access. :rolleyes:
    I suppose when you come into the states you register then. There must be a provision for that.
     
  6. WetDog

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    1,495
    Likes Received:
    647
    Wait. You're in Canada and trying to register a drone operator (not the drone, remember, we're registering 'us' here) with the US Federal Aviation Administration?

    The FAA has probably blocked all outside of US addresses just to make it less insane on them. If I were their system admin I'd do the same. If you really need to register with the FAA, you can use the paper 'N' system (I think) or, more simply, get a proxy that fools the server to thinking you are somewhere in the US.
     
  7. wxgeorgia

    Joined:
    Dec 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Am I missing something? Why would a Canadian drone owner need to register with the FAA?
     
  8. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    8,040
    Likes Received:
    5,013
    Location:
    Live! From New York!
    I assume he spends time in the USA and brings his UAV's with him. I know several Canadian's that have seasonal's in the same park as myself and they spend the majority of the summer in the Finger Lakes Region of New York.
     
  9. wxgeorgia

    Joined:
    Dec 25, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ah yeah, that makes sense. In that case, I'd second using a proxy, or just waiting until you're in the US. (Just finished up a couple hours ago, the entire process took about 30 seconds).
     
Loading...
Similar Threads - phone number register Forum Date
Word of advice. Mark ur phantom with your phone number! By a GPS tracking device to mount to It! Phantom 4 Discussion Aug 23, 2016
FAA Control Tower Phone numbers General Discussion Jan 31, 2016
Problem verifying telephone number with DJI for Geo System Unlocking? General Discussion Jan 24, 2016
Does anyone know of a good place for phone support? I can't get through to the DJI 818 number. Phantom 2 Help Aug 10, 2015
i phone mini 4 problem. Phantom 4 Pro Discussion Monday at 8:14 AM