Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard P3S no image signal and camera quivering

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Wvphantompilot, Jun 12, 2016.

  1. Wvphantompilot

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    99
    Likes Received:
    4
    I'm new to the forum. Been flying for about 2 months now around 45 flights and about 3 hours total flight time. I'm having an issue with m P3S showing no image signal and the camera quivering. I know some people have been having issues with firmware. My firmware was just recently upgraded to 1.5.70 I think. Any help would be appreciated.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  2. Fraczet

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    just reinstall the previous version manually
     
  3. Wvphantompilot

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    99
    Likes Received:
    4
    Actually just got done testing it. It didn't seem to lose the image this time. Thank you.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  4. Fraczet

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Np. happy flying
     
Loading...
Similar Threads - P3S image signal Forum Date
Litchi and Image Transmission Signal on P3S Standard/4k Discussion Jul 17, 2016
Anyone use their P3S for snakes and lizard images? Standard/4k Discussion Jan 31, 2017
Standard P3S No camera image on DGI Go App Phantom 3 Help Oct 21, 2016
P3A vs P3S Image Quality Pro/Adv Discussion Mar 23, 2016
P3S update failing at 0% Phantom 3 Help Yesterday at 5:18 PM