Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

p3p, p3a, and lightbridge controller

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by cabender, Jan 12, 2016.

  1. cabender

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I have a pro and advanced phantom 3 drone. Can i use just one controller for both units at any given time or should i use each controler for each drone? Just wondering if the pro fw is in the controller, will it be a problem using it on the advanced? thks
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,821
    Likes Received:
    8,643
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    It would be easier to have a dedicated remote controller for each Phantom. Otherwise, you're going to have to relink the remote controller each time you switch Phantoms.
     
  3. cabender

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    thks yes i figured thats prob easier and quicker if ever changing birds!
     
Loading...
Similar Threads - p3p p3a lightbridge Forum Date
Installing P3P Firmware on Modded P3A Pro/Adv Discussion Dec 10, 2017
Upgrade Cam/Gimbal on P3A - Downgrade To P3P To v.01.07.00 Firmware Pro/Adv Discussion Dec 9, 2017
P3A vs. P3P downlink stream bitrate comparison Pro/Adv Discussion Oct 17, 2017
Questions On Firmware Upgrade of P3A to P3P With Cam/Gimbal Change Pro/Adv Discussion Oct 11, 2017
p3p esc Centre board in p3a Pro/Adv Discussion Sep 24, 2017